GOSPOĐA GOSLING

Je li ovaj detalj otkrio da se Eva Mendes udala? Ona tvrdi: 'To je ovdje odavno'

17.11.2022 u 22:47

Bionic
Reading

S novom objavom na svom službenom Instagram profilu atraktivna holivudska glumica kubanskog porijekla Eva Mendes potaknula je šuškanja kako je svoju dugogodišnju vezu s Ryanom Goslingom, s kojim ima i dvije kćeri, napokon ozakonila

Odjevena tek u žuti topić bez naramenica, sa svojim zaštitnim znakom - maramom zavezanom oko glave, Eva Mendes snimila je fotografiju i prekrila rukom većinu lica. Provirivale su tek njezine oči mačkastog oblika i putene usne, no njezinim obožavateljima na Instagramu za oko je zapeo sasvim drugi detalj.

Na lijevom zapešću nalazi se tetovaža koja nije mogla proći nezapaženo, posebice kada se pročita ono što je tintom urezano u kožu. Naime, 48-godišnja Eva Mendes istetovirala je natpis 'de Gosling', a dobro je poznato da se u španjolskom jeziku to koristi kako bi se spojilo ženino prezime sa onim njezinog supruga nakon vjenčanja.

Upravo to je vrlo zanimljivo i zapravo upućuje na titulu 'gospođa Gosling', što bi, jednostavnim rječnikom rečeno značilo kako su ona i šest godina mlađi holivudski glumac Ryan Gosling ipak ozakonili svoju dugogodišnju vezu.

  • +4
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, par je već 11 godina zajedno, te imaju i dvije kćeri, Esmeraldu Amadu i Amadu Lee, no kada je riječ o njihovom privatnom životu, javnosti ga daju na kapaljku.

Iako mnogi misle kako je tetovaža nova, Eva Mendes u svom je odgovoru prijatelju frizeru i vizažistu odgovorila kako je ta tetovaža već dulje vrijeme na njezinoj ruci, tvrdeći kako to nije ništa novo.

Par se upoznao 2011. godine na snimanju filma 'Grijesi očeva', a njihova romansa se ubrzo sa filmskih platna preselila u stvarni život. U rujnu 2016. počelo se šuškati kako su se u tajnosti vjenčali, no to je naknadno demantirano. Kćeri Esmeraldu Amadu i Amadu Lee dobili su 2014., odnosno 2016. godine.