odbijaju je stereotipi

Eva Mendes posve iskreno o stereotipnim ulogama 'seksi ženske' koje joj se nude i zašto ih više ne prihvaća

09.11.2022 u 13:40

Bionic
Reading

Atraktivna američka glumica priznala je da se odmaknula od filmskih kamera jer joj se većinski nude samo uloge fatalnih žena, ali planira povratak ulogom koja obećava

Američka glumica Eva Mendes proslavila se ulogama u filmovima 'Hitch', 'Ghost Rider', 'Prebrzi i prežestoki' te 'Grijesi očeva', ali unazad par godina nije odradila nijedan glumački angažman. Iako su mnogi mislili da je trajno odustala od glume, Eva je opovrgnula te glasine i otkrila pravi razlog izbivanja.

Glumica je u romantičnoj vezi s poznatim kolegom Ryanom Goslingom od 2011. godine, a roditelji su dviju kćerkica Esmeralde i Amade.

Otkako je postala majka, Eva se više posvetila djeci. 'Uzela sam slobodno vrijeme da budem s djecom, jer su bila tako mala. Mlađa sada ima šest godina, a naša starija je upravo napunila osam godina', rekla je Eva.

Nadodala je kako su joj dosadile uloge fatalnih zavodnica koje joj se stalno nude te kako čitajući scenarije često naiđe na dio koji ju odbije od cijelog projekta.

'Zlo mi je od toga jer nije vrijedno toga. Ako ću otići na nekoliko mjeseci i biti odsutna, bolje da bude nešto što je brutalno dobro', pojasnila je glumica. Rekla je kako bi pristala na projekt u kojem joj se nudi izazovna uloga, ali ne i stereotipna uloga kakve se često vežu uz njeno ime.

  • +4
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izdvojila je projekt u kojem je surađivala sa suprugom, snimanje filma 'Lost River' kao primjer uloge kakvu bi voljela utjeloviti i izazova koji bi prihvatila.