BORAVAK U EUROPI

Ryan Gosling obitelj je poveo na snimanje u Francusku pa otkrio što se njegovim kćerkicama tamo najviše svidjelo

03.08.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Zvijezda novog Netflixovog filma 'Sivi čovjek' tijekom snimanja je boravio u Europi, u koju je poveo kćeri i partnericu Evu Mendes. Bilo je to nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj, a evo što se njegove mezimice posebno dojmilo

Glumac Ryan Gosling u novom je intervjuu bez razmišljanja otkrio da je angažman u filmu 'Sivi čovjek', koji se već danima vrti na Netflixu, prihvatio isključivo zbog obitelji. Naime snimanje je dogovoreno diljem Europe, ponajviše u Francuskoj.

'Prije svega sam otac, a najveći razlog da prihvatim ovaj film je prilika da s djecom boravim na ovim super mjestima', kazao je 41-godišnjak te je s partnericom Evom Mendes i kćerima Esmeraldom i Amadom provodio svaki slobodan trenutak.

  • +3
Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Znate, posjetili smo toliko uzbudljivih mjesta. Otkrivali smo nove stvari, vodili smo djecu u Louvre, do Eiffelovog tornja, a one su na koncu rekle da im je najbolji dio putovanja boravak u hotelu i njihova voćna plata', kroz smijeh je ispričao jedan od omiljenih američkih glumaca.

Osim boravka u Francuskoj, sedmogodišnja Esmeralda i godinu dana mlađa Amada imale su priliku s roditeljima posjetiti Prag, u kojem se snima određeni broj scena. Gosling je potom otkrio zanimljivu anegdotu iz Praga kada je snimao zahtjevnu scenu bombaškog napada.

'Snimam scenu s lisicama na rukama, doslovno cijelo jutro dok oko mene padaju bombe. U jednom trenutku nazvala me Eva i pitala do kada će biti tako bučno jer nam kćeri imaju online satove klavira', prisjetio se smijući se glumac.

Inače, Mendes i Gosling zajedno su jedanaest godina, tijekom kojih su zasnovali obitelj i dobili dvije preslatke kćerkice. Iako se Eva nakon trudnoće povukla iz svijeta filma i obitelj stavila na prvo mjesto, a priznala je jednom prilikom da će se svojoj karijeri posvetiti kada za to dođe pravo vrijeme.