JASNA PRAVILA

Eva Mendes izazvala je burnu raspravu ovim otkrićem o svojoj djeci

05.08.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Glumica Eva Mendes po pitanju interneta i društvenih mreža ima vrlo jasan stav koji je izazvao brojne komentare njezinih pratitelja

Eva Mendes (49) otkrila je zašto njezina djeca, dvije kćeri koje je dobila s Ryanom Goslingom nemaju pristup internetu.

Lijepa Amerikanka kubanskih korijena ne dopušta pristup internetu svojoj djeci.

  • +2
Eva Mendes Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Glumica ima vrlo jasan stav po tom pitanju te je u svojoj objavi na Instagramu objasnila da ide 'korak po korak' kad se radi o internetu.

Eva Mendes postavila je video na Instagram na kojem odmahuje glavom i prstima u znak neodobravanja. 'Kad me moja djeca pitaju jesu li dovoljno stari da idu na internet, društvene mreže ili bilo što drugo što zahtijeva wi-fi', našalila se u opisu. Zvijezda 'Hitcha' i Gosling (42) imaju dvije kćeri: Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Lee (7).

Nakon što je podijelila objavu, Mendes je morala odgovoriti na brojna pitanja koja su uslijedila jer je uslijedila bujica komentira na njezin stil roditeljstva. 'Samo dijelim ono što sada osjećam, ali znam da će biti sve teže kako budu starije', napisala je majka dvoje djece o toj temi.

'Mi živimo u vrijeme interneta pa će na kraju svi trebati ili htjeti pristupiti internetu, nažalost', poručio je komentator. Eva je odgovorila: 'Da, istina, ali u mojoj kući djeca nemaju pristup internetu. Previše je opasno. Baš kao što djeci nije dopušteno piti, glasovati ili dobiti vozačku dozvolu (itd.), tako meni internet spada u tu kategoriju. Posebno na društvenim mrežama', jasna je bila Eva.

Rasprava se nastavila, a jedna je osoba pitala glumicu zna li u kojoj će se dobi njezine djevojčice moći slobodno spajati na World Wide Web.

'Iskreno, ne znam, morat ću vidjeti kamo će to ići - za sada ih promatram i držim korak s istraživanjem o tome kako društveni mediji mogu utjecati na djetetov mozak. Idem korak po korak', rekla je glumica i dodala da njezine kćeri ipak nisu potpuno bez modernih uređaja.

'Dopuštam svojoj djeci da koriste iPad za snimanje i gledanje filmova koje sam preuzela, ali nemam pristup internetu na iPadu', jasna je Eva koja je sa zvijezdom filmskog hita 'Barbie' u vezi od 2011. kad su se upoznali na setu hvaljenog filma 'Grijesi očeva'.

Prvo su dijete dobili u rujnu 2014., a nakon što su Evinu drugu trudnoću uspjeli zadržati u tajnosti, 29. travnja 2016. rodila im se druga kći.

Par je po pitanju privatnog života vrlo tajnovit te su vrlo rijetke prigode kad ih možemo vidjeti skupa na crvenom tepihu.