razočaran je

Enis Bešlagić komentirao zagađenost zraka u glavnom gradu BiH: 'Sarajevo se guši. Ni respiratori nam neće moći pomoći'

01.12.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Prema pisanju specijaliziranog portala IQAir o zagađenosti zraka širom svijeta, Sarajevo je bilo na prvom mjestu s 'vrlo nezdravom' vrijednošću indeksa od 269. Omiljeni bosanskohercegovački glumac imao je potrebu prokomentirati taj neslavni rekord

Za glumca i voditelja poznato je da ima jasne stavove koje se ne libi iznijeti u javnost pa je to učinio i ovaj put. Rastužuje ga činjenica da politički vrh te zemlje zbog te neslavne titule i nije baš zabrinut. Enis Bešlagić obratio ni manje ni više, nego premijeru Federacije BiH.

  • +3
Enis Bešlagić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Sarajevo se guši, politika cvate. Ni respiratori nam izgleda neće moći pomoći. E, moj Fadile. Imaš pozdrav od Leonarda DiCaprija, sad mi piše da smo među prvima u svijetu po zagađenosti. Ali, onoj ljudskoj nam nema konkurencije', kazao je na svom Facebook profilu.

Nedavno je na Instagramu objavio zanimljivu poruku.

'Kakav si, takav si... I kad je gužva i kad nije. Kada kiša pada ili prži sunce... Tvoji koferi života su ono što je uvijek s tobom gdje god da kreneš. Svugdje! Netko je svoje kofere dobro napunio i ima ih mnogo, a netko tek počeo slagati u njih prve stvari. Zato pazi dobro, koga slažeš u svoj život i tko je vrijedan tvoje pažnje', napisao je glumac te se tagirao 'na brdovitom Balkanu'.

Domaća publika ga je nedavno gledala u voditeljskoj ulozi u RTL-ovom reality showu 'Superpar', a trenutno ga može pratiti u humorističnoj seriji 'Blgao nama'.

'U svaki svoj lik nastojim ugraditi malo sebe jer se inače dogodi da vam publika ne vjeruje. Ne bih baš rekao da smo slični, ali dao sam mu neku svoju crtu', izjavio je ranije Enis koji je glavni 'krivac' za zbijanje šala na setu pa zbog njegovih dosjetki kolege glumci zbog smijeha scene moraju ponavljati i po nekoliko puta.