teško dani slavnog glumca

Ashton Kutcher šokirao priznanjem da je razmišljao o tome da si oduzme život zbog brata blizanca

12.12.2022 u 19:38

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac Ashton Kutcher otvoreno je progovorio o teškom razdoblje u svom životu. Naime, mnogima je nepoznata činjenica da 44-glumac ima brata blizanca Michaela. Ashton i njegova obitelj suočili su se s velikim izazovima nakon što Michaelu dijagnosticirana cerebralna paraliza. Kutcher je rekao kako je jednom razmišljao o skoku preko mosta kako bi svom bratu priskrbio novo srce

Ashton Kutcher otvoreno je progovorio o tome kako je razmišljao o tome da si oduzme život kako bi spasio bratov. Naime, slavni holivudski glumac ima brata blizanca Michaela koji ima cerebralnu paralizu, dijagnozu koja utječe na njegovu koordinaciju i motoričke sposobnosti.

Situacija se dodatno pogoršala kada su braća bila u ranim tinejdžerskim godinama, a liječnici su rekli da Michaelu preostaje samo nekoliko tjedana života ako ne dobije transplantaciju srca.

'Razmišljao sam u sebi: ako je itko odgovarajući donor, onda sam to ja. Onda počinješ vrtjeti te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko', prisjetio se Kutcher u novom dokumentarnom serijalu The Checkup with Dr. David Agus.

'Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: 'Ja sam odgovarajući donor, vjerojatno bio točan trenutak kada se dogodila promjena, gdje sam pomislio: 'Kako mogu biti ovaj sretnik, a moj brat se rodio s cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?,' ispričao je Ashton.

Srećom, Michaelu je uspješno pronađen potreban donor u roku od 24 sata, a danas radi kao motivacijski govornik i često sudjeluje na raznim susretima.

Osim o bratu, Ashton je u istom intervjuu progovorio o svojim zdravstvenim strahovima i o svojj borbi s vaskulitisom. 'To mi je oštetilo sluh, poremetilo ravnotežu i nisam mogao hodati. Imao sam vaskulitis. Postoji standard na koji se navikneš u životu, poput toga da možeš jasno vidjeti. A onda odjednom, ne možeš,' ispričao je.

  • +4
Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia