OTKRIVENA SREĆA

Emotivni trenuci poznatih Hrvatica i prve čari majčinstva

05.02.2017 u 08:56

Bionic
Reading

Postati majka po prvi put, neopisivo je iskustvo, a te dragocjene trenutke s malim bićem koje je devet mjeseci raslo u majčinom trbuhu, novopečene rodilje rado dijele. Nekadašnja manekenka, danas dizajnerica Kristina Bradač krajem listopada 2016. godine rodila je malenu Vivien, bivša Miss Hrvatske, samo nekoliko tjedana kasnije, u studenom je i Rajna Raguž-Čuljak postala majka malene Grete, a pjevačica Pamela Ramljak, prije tri tjedna, sina Antuna. Fotografije prepune emocija, rado dijele na društvenim mrežama

Jedna je bivša Missica, danas fotografkinja, druga je pjevačica, a treća bivša manekenka, danas dizajnerica. Zajednička im je poveznica da su nedavno sve tri po prvi puta iskusile čari majčinstva. Rajna Raguž-Čuljak malenu je Gretu rodila početkom studenog prošle godine, a ponosna majka, koja se u posljednje vrijeme bavi fotografijom, rado na svom Instagram profilu objavljuje fotografije svoje ljepotice.

A malena Greta zaista je idealan model, i svojoj mami odlično pozira i 'odrađuje' sve njezine zamisli. '...i kako to opisati? ne mogu od sreće disati...', napisala je uz stihove pjesme Olivera Dragojevića i Gibonnija 'Sreća', Rajna Raguž-Čuljak nedugo nakon što je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

'Frizura za session', napisala je ispod fotografije Rajna Raguž-Čuljak

Malena Greta mamin je omiljeni model

? bebe baš ne vole slojevito oblačenje ?#babybear #moment #itsallaboutdetails #babygreta #winteroutfit #rajna_photo

Fotografiju objavljuje Rajna•Raguž•Čuljak (@rajna_photo)

Zeko Hop ? #cutehairstyles #babygreta #moment #random #measamom #photography #cantstop ? #rajna_photo

Fotografiju objavljuje Rajna•Raguž•Čuljak (@rajna_photo)

Početkom siječnja, točnije 10. siječnja, u istoj je bolnici rodila i pjevačica Pamela Ramljak. Iako još uvijek nije objavila fotografiju cijelog lica, Pamela ne može odoljeti, a da sa svojim obožavateljima ne podijeli barem maleni dio onoga u čemu trenutno uživa. Stoga je objavila fotografiju malenog Antuna, na kojoj je u prvom planu zelena duda u ustima dječačića. Pamela se nedavno pohvalila i svojom linijom - samo dva tjedna nakon poroda, Pamela ponovno izgleda kao prije trudnoće.

Fotografija tri tjedna starog Antuna

Kad tata bira ?? #batman #kidsoutfit #babyootd #inlove #hubbychoice #mysuperhero

Fotografiju objavljuje Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

24. listopada 2016. godine rodila je i bivša manekenka, danas dizajnerica torbi Mariposa, Kristina Bradač. Svoju trudnoću skrivala je od svih, što niti ne čudi, budući da je 2015. godine zbog prijevremenih trudova, u šestom mjesecu trudnoće izgubila kćerkicu Sofie. Iako je i ovoga puta rodila prerano, malena Vivien odlučila je biti pravi borac te se nakon dva mjeseca provedenih u bolnici, na sam Božić pridružila roditeljima u obiteljskom domu.

Malena Vivien rođena je 24. listopada, a kući je stigla na sam Božić

@magnoliaslastice Welcome Vivien PARTY Cake #lovethiscake? #babyvivien#purelove ?

Fotografiju objavljuje Kri (@kristinabradac)

?#family #love#babygirl #preciousmoments

Fotografiju objavljuje Kri (@kristinabradac)

Tročlana obitelj na okupu: Vivien s majkom Kristinom Bradač i ocem Mirom Radićem