POČAST KRALJICI

Emocije su na vrhuncu: Princ George i princeza Charlotte u procesiji za kraljičinim lijesom

19.09.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Baš kao što je i najavljeno, Kate Middleton i princ William odlučili su na kraljičin pogreb povesti dvoje starije djece, princa Georgea i princezu Charlotte, koji su do Westminsterske opatije dovezli automobilom u kojem je bila Kate Middleton, ali i kraljica Camilla

Princ George i princeza Charlotte s majkom, ali i kraljicom Camillom, stigli su u crnom automobilu do Westminsterske opatije, promatrajući mnoštvo koje se poredalo po ulici kako bi još jednom, posljednji put, odali počast kraljici.

Nakon što su stigli do odredišta, izašli su iz automobila i krenuli prema unutrašnjosti, praćeni majkom Kate Middleton.

Poneseni emocijama, i dalje su širom otvorenih očiju upijali sve oko sebe, ne postavljajući pitanja, očito dobro pripremljeni kako se moraju ponašati u datoj situaciji.

  • +26
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ George prvi je krenuo prema unutrašnjosti crkve, odjeven u tamnoplavo odijelo, dok je Charlotte, neodoljiva u crnoj haljinici sa šeširićem, držala za ruku majku Kate Middleton.

Sada se čeka dolazak kralja Charlesa III sa sestrom, braćom, ali i sinovima i nećacima, nakon čega će im se George i Charlotte pridružiti u procesiji do oltara.