trebala je glumiti s DiCaprijem

Ema Mur progovorila o glumi uz Mickeyja Rourkea i trudnoći

26.09.2023 u 23:37

Bionic
Reading

Glumica, manekenka i poduzetnica, supruga poduzetnika Sandra Mura pojavljuje se uz svjetski poznate glumce poput Mickeya Rourkea i Johna Cleesa u filmu 'The Palace' Romana Polanskog. Progovorila je o ulozi u u crnoj komediji, suradnji s legendarnim redateljem, ali i trudnoći

'Osjećam se jako uzbuđeno i sretno, puno žena kaže da ih je jako strah, i mene je, ali baš moram priznati da sam ja jako uzbuđena. Medicinska sestra mi je rekla da sam ja najsretnija osoba koja dolazi na pregled. Fora mi je sve to, vidjeti, čuti bebu, baš se veselim', ispričala je Ema Mur za In Magazin Nove TV.

Morala je odbiti zanimljivu ponudu, da se pojavi u filmu s Leonardom DiCaprijom i Anne Hathaway. Kaže da se 'naučila da nema smisla plakati za prolivenim mlijekom' tako da joj ništa nije žao odbiti. Zbog trudnoće je naučila 'da sve što je za vas da će vas čekati i doći će kad je vrijeme za to'.

Pričala je i o filmu 'The Palace'. Kazala je da joj je to bio najveći projekt dosad i da priča prati tri paralelne radnje gostiju koji dolaze provesti novu godinu s 1999. na 2000. u hotel 'The Palace'. Ona je dio ruske mafije i služi 'kao distrakcija prikrivenim operacijama koje se trebaju obaviti u hotelu'.

Ema i Sandro Mur Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Od čuvenog Romana Polanskog je mnogo naučila. 'Sate i sate su, otkrila je, proveli isprobvajući scenu od pet sekundi, ali to nikome nije smetalo. Snimati s Mickeyem Rourkeom joj je 'bilo fora'. Ispričala je da se s nikim nije pretjerano socijalizirao i misli 'da su mu svi jako išli na živce'.

Tijekom uspješne manekenske karijere je štedjela kako bi započela svoj biznis s kupaćim kostimima. Kylie Jenner se slikala u njima i napravila pravi boom. Emi se ostvario dječji san i izbacit će kolekciju beachweara i haljini.