čeka je dosta posla

Ella i Charles završili potragu za kućom, no prije nego usele, čeka ih adaptacija: 'To će biti veliki projekt i već su mi rekli da se pripremim na svakojake stresove'

06.11.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Blogerica je nakon dugog vremena snimila novi vlog u kojem je među ostalim otkrila da su ona i njezin suprug obavili tehnički pregled i napokon registrirali automobil koji su uvezli iz Engleske, ali i da su napokon pronašli kuću koju traže već neko vrijeme, no najavila je da ih čeka veliki posao

Ella Dvornik u vlogu od trajanju 13 minuta najprije je objasnila kako joj se nije dalo snimati ih nakon svih putovanja preko ljeta, hotela. Trebala joj je pauza, a mjeseci do prosinca su kaotični jer ima najviše posla ikad. Ispričala je da su ona i Charles Pearce, nakon tri godine, napokon registrirali automobil koji su uvezli iz Velike Britanije, ali i pronašli kuću koju traže već neko vrijeme.

'Našli smo kuću koju želimo, ali smo u nekim procesima, jer znate kakva je birokracija kod nas. Tako da držite fige da to prođe, jer bi to značilo da smo za nekih godinu dana u novoj kući, što bi bilo super, jer je meni već mukotrpno pričati o tome i gledati kuće. Nadam se da se nisam zacoprala sad s ovime', otkrila je Ella.

'Kuća koju smo našli treba komplektnu rekonstrukciju i adaptaciju, tako da mislim da bi i to mogao biti vrlo zanimljiv sadržaj za vas koji planirate nešto slično raditi. To će biti veliki projekt i već su mi rekli da se pripremim na svakojake stresove, tako da se pokušavam psihički pripremiti', priznala je blogerica. U najmu je otkad se vratila u Hrvatsku i spremna je, kaže, podnijeti taj stres i vidjeti kako je to kada ništa ne ide po planu.