NJEZINE METODE

Nezasitna Balie Dee: Ella Dvornik usavršila se u skrivanju, a sve kako njezina starija kći ne bi vidjela što se jede

02.11.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Domaća blogerica Ella Dvornik vrlo često zna nasmijati naciju svojim roditeljskim metodama koje ponekad iskaču iz kalupa. Otvorena, britka i uvijek brutalno iskrena Ella pokazala je kako se trenutno bori s kćerkicom Balie koja je nezasitna u slatkišima

Nedjelja navečer u obitelji Elle Dvornik bila je rezervirana za omiljenu slasticu, domaće palačinke, koje očito obožavaju i ona i suprug. Međutim, roditelji su bili u malom problemu pri konzumaciji istih.

Naime, njihova starija kćerkica Balie nezasitna je u slatkišima, te su ovaj desert morali pojest u apsolutnoj tajnosti od malene.

Domišljata mama Ella došla je na ideju kako da to izvedu, a da pritom dvogodišnja Balie ne primijeti ništa. Sa suprugom Charlesom putem poruka je organizirala dogovor kada će koji od njih otići u kuhinju i zasladiti se palačinkama.

'Skrivamo palačinke od Balie', napisala je Ella pa dodala suprugu u poruci: 'Sada je moj red, a onda možeš ti'. Uz to je poslala svoju fotografiju kako uživa u omiljenoj slastici, a potom joj je simpatični Britanac Charles uzvratio istom selfie fotografijom, kada je došao njegov red.

‘Jeste imali u životu onaj jedan tren di ste rekle – e sad je dosta? Neću biti žrtva same sebe. Ono što je mene prelomilo je rođenje moje djece. Uvijek se nekako zapustim. Reći ću s guštom. Da majka jesam, ‘al prije svega sam ja. Nekako ne želim dorasti svojim godinama, ne želim biti u kalupu, ne želim se prilagodit niti stopit’, rekla je jednom prilikom Dvornik, a to dokazuje svakim novim danom.