TREĆA SELIDBA

Ella Dvornik sprema se na put, a stvari opet putuju u kutijama: Je li Istra konačno odredište?

17.05.2021 u 23:41

Bionic
Reading

Prošle je godine travel blogerica Ella Dvornik svojim brojnim Instagram pratiteljima obznanila da bi voljela živjeti u Istri neko vrijeme, a nakon neuspješne zimske potrage za idealnom kućom, u svibnju je konačno ostvarila svoj san

U svega nekoliko dana Ella je prije točno godinu dana spakirala svoje najbitnije stvari potrebne za nekoliko tjedana i sa suprugom Charlesom Pearceom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren privremeno odselila u maleno istarsko mjestašce Barban.

Zadnjih je dana naša influencerica ponovno pakirala stvari, ali ne za privremeni boravak od nekoliko tjedana, već su njene stvari treći put otkako se s obitelji vratila u Hrvatsku spakirane u kutije za selidbu.

'Evo nas opet. Treća selidba otkad smo se doselili u Hrvatsku', napisala je Ella uz fotografiju gomile kutija spremnih za selidbu.

U nizu fotografija na Instagram Storyju, Ella se prisjetila i kako se prva dva puta selila 'trudna do zuba' i u šali dodaje kako sada spava na kauču da je ne zadesi ista sudbina.

Da joj život u metropoli sve teže pada i da se u Istru planiraju preseliti trajno, Ella je otkrila u rujnu prošle godine, a u travnju je otkrila da je gotova njihova potraga za kućom.

'Želim ići u neko malo mjesto u kojem mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni', rekla je o svojoj selidbi blogerica.

Ella je prošloga tjedna dala naslutiti da će zagrbačku adresu vrlo brzo zamijeniti onom u okolici Rovinja.

'Morat ću Balie apaurin dati kad dođe iz vrtića i vidi da nema više ničeg u sobi', napisala je Ella uz fotografiju iz dječje sobe, sa stvarima strpanim u kartonske kutije.