OTKAČENI LOOK

Prepoznajete li je: Ella Dvornik zablistala s novom frizurom

09.04.2018 u 19:36

Bionic
Reading

Ovogodišnje jubilarno, 15. izdanje Hairstyle News festivala, prošlo je u znaku velike frizerske zvijezde Ilham Mestour, koja je ovom prilikom prvi put gostovala u Hrvatskoj, a njezine otkačene frizure isprobale su i Ella Dvornik, Kristina Šalinović i Iva Leko

Zagrebački Plaza Event Centar proteklog vikenda ugostio je najveći frizerski festival u Hrvatskoj i u regiji – Hairstyle News festival 2018.

Tijekom svoje bogate dvadesetogodišnje karijere, Ilham Mestour je surađivala s poznatim dizajnerima ali i celebrityjima.

  • +5
Hairstyle News festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Rajko Lukacic

Jedna od najslavnijih svjetskih hair stilistica i globalna Keune Haircosmetics kreativna direktorica pokazala je tako zavidno umijeće friziranja i stiliziranja u sklopu dvije održane revije – Beyond True Beauty i Street Salon. Show je otvorila revija Street Salon koja je inspirirana razigranim i otkačenim stilom svjetskih modnih metropola, s trendy frizurama, najnovijim tehnikama šišanja i originalnim bojama za kosu, a na najbolji način iznijele su je dvije popularne influencerice i trendseterice Ella Dvornik i Kristina Šalinović.

Muškarci su došli na svoje kada se poznati zagrebački barber Marko Šimunović, vlasnik jednog od najoriginalnijih frizerskih salona u Zagrebu – Polyboy i jedan od inicijalnih začetnika barber pokreta u Hrvatskoj, inače Keuneov ambasador, popeo na veliku pozornicu zajedno s Keune međunarodnim edukatorom Matevžem Firštom kako bi zajedno ekskluzivno predstavili novu kompletnu mušku Keune kolekciju 1922 by J. M. Keune za njegu, styling i bojenje, za kosu bradu.  

Publici je predstavljana i avangardna Keune - Beyond True Beauty kolekcija 'Lost in Perfection', posvećena umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice, a kao glavna zvijezda revije zasjala je prelijepa Iva Leko.