KAKVA MAMA, TAKVA KĆI

Ella Dvornik pokazala sliku iz djetinjstva, a fanovi zaključili: 'Balie je pljunuta mama'

02.07.2018 u 22:14

Bionic
Reading

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazala je naša blogerica Ella Dvornik kada je na svom Instagram profilu objavila sliku iz djetinjstva. Nije brzo trebalo da obožavatelji uvide nevjerojatnu fizičku sličnost nje i njezine osmomjesečne kćerkice Balie

Ella Dvornik u studenom prošle godine postala je majka djevojčice Balie Dee, koju je dobila sa svojim dugogodišnjim partnerom Charlesom Pearceom.

Otada putem društvenih mreža ne prestaje oduševljavati brojne obožavatelje fotografijama i video snimkama svoje mezimice. Ako su se mnogi tijekom ovih osam mjeseci pitali na koga više nalikuje preslatka Balie, sad smo i to doznali.

Naime, Ella je putem Instagrama svoje obožavatelje podsjetila kako je izgledala kao šestomjesečna beba, a pritom mnogima nije promakla nevjerojatna fizička sličnost nje i njezine današnje kćerkice.

'Balie je pljunuta mama’, ‘Ista Balie’, ‘Do ovog momenta Balie mi je ličila na Charlsa’, ‘Dosad smo većina mislili da je Balie ista tata a ona je tvoja mala kopija ‘, ‘Tu se baš vidi sličnost tebe i kćeri mamina cura’, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

O ovakvim se konstatacijama brzo oglasila i sama Ella napisavši: ‘Ma nije.. Baš ima dosta Charlesa... Al ima taj Dvornik pogled.’

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX