odlazak iz rodnog grada

Ella Dvornik otkrila pravi razlog svog preseljenja u Istru: 'Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet'

25.05.2021 u 13:11

Bionic
Reading

Domaća blogerica i kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika sa suprugom je kupila kuću kakvu je dugo priželjkivala, njezina dugogodišnja želja je postala stvarnost. Mjesto gdje se rodila, odrasla i provela cijeli život napušta zbog novog doma u Istri, točnije u okolici Rovinja. Ranije je izjavila da želi živjeti u nekom malom mjestu gdje joj je pošta preko puta

'Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet', rekla je te priznala kako se veseli promjeni okoline. Neizbježna tema bio je i njezin izgled, a Ella je otvoreno rekla da je svoje nesigurnosti odlučila riješiti estetskim korekcijama. 'Da, bila sam nesigurna. Potrošila sam mnogo novca na sebe i sada sam si je***a', ispričala je Ella Dvornik za Story.

Među ostalim je izjavila da na društvenim mrežama uglavnom prati ljude 'koji su u modi, odnosno modnom svijetu jer voli kupovati stvari koje nikada ne odjene'. 'Ovisno u kojom sam fazi života, tako i zapratim profile. Primjerice, sada sam u fazi kupovine i opremanja kuće pa sam zapratila neke profile koji se bave interijerima. Nisam tip osobe koja prati poznate', rekla je Ella.

Tvrdi da su ljudi 'zapravo veoma dvolični i zaslužuju da im je sve lažno na Instagramu jer to i žele'. 'Umjesto da potiču ljude da se ne srame svoje realnosti i da ih ohrabre, oni tjeraju ljude da se srame te realnosti i samim time dobivaju natrag ono što žele', smatra blogerica.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL