HOĆE LI SE ISPLATITI?

Dva mjeseca nakon drugog poroda Ella Dvornik prihvatila izazov i odlučila napraviti nešto za sebe

21.04.2020 u 21:15

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, gdje je prati gotovo pola milijuna ljudi, blogerica i influencerica Ella Dvornik otkrila je da se odlučila na 36-satni post, a komentari obožavatelja podijeljeni su

'Sinoć sam krenula sa 36-satnim fastingom. Mislite da ću izdržati do sutra do 13 da ne pojedem ništa? Charles mi stalno namjerno priča o sendvičima, ali iskreno, začudo... uopće me ne mami. Inače, kad mi netko zabrani nešto, ja to odmah moram, ali izgleda da sam odrasla pa ni to više ne funkcionira. Ugl, čistim se! Jedino što sam pojela danas je waya probiotik i kava! Jel se itko od vas detoxira ili uživate u pretrpavanju?'

Objava je to na Instagram profilu Elle Dvornik koja je odmah pobudila interes njezinih obožavatelja, kojih je na toj društvenoj mreži gotovo pola milijuna.

Komentari su se krenuli nizati, a mnoge pratiteljice Elle Dvornik otkrile su joj kako i same često povremeno poste kako bi očistile svoje organizme.

Inače intermittent fasting, kojeg je odlučila isprobati i Ella, u posljednje je vrijeme postigao veliku popularnost, a on bi, u doslovnom prijevodu na hrvatski značio povremeni post. Osnovna ideja povremenog posta je smanjiti unos kalorija, što dovodi do gubitka težine i masti.

Ella se odlučila za 'Monk Fast', odnosno redovnički post, a koji, baš kao i svi drugi, ima nekoliko pravila - dozvoljeno je piti vodu i to u većim količinama, ali i prije i nakon posta izbjegavati procesiranu i nezdravu hranu. Prvi obrok nakon posta trebao biti zdrav, uravnotežen i pripremljen od svježih namirnica.