DRUGA BEBA

Internet gori: Je li Ella Dvornik napokon otkrila spol djeteta?

17.12.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Domaća blogerica i influencerica sa suprugom Charlesom veseli se novom članu obitelji koji će im na stići kroz nekoliko mjeseci. Već u studenom saznala je nosi li ovaj put dječaka ili djevojčicu no obožavateljima nije otkrila tu informaciju. Nedugo nakon toga Ella Dvornik je dala naslutiti što nosi, a sada je opet nehotice 'otkrila' kojeg će spola biti njezino drugo dijete

Kako je kod Elle Dvornik sve moguće, tako je moguće i da je igrajući 'Monopoly' sa suprugom Charlesom na kraju videa izvukla karticu na kojoj je pisalo 'Rodilo se muško', a potom supruga pitala misli li da je to neki trag, aludirajući kako bi njihovo drugo dijete upravo mogao biti dječak.

Izvor: Društvene mreže

Time kćer preminulog kralja funka Dine Dvornika nije priznala je li to spol drugog dijeteta, no time je svakako zaintrigirala one koji je prate.

Ella i Charles uživaju sa svojom djevojčicom Balie Dee, koja je proslavila drugi rođendan i na proljeće će postati starija sestra. Vijest da će postati roditelji objavili su videom koji je rastopio mnoga srca Ellinih obožavatelja.