Nakon drame s charlesom

Ellu Dvornik jedan je poklon vratio u djetinjstvo: 'Kakve snimke sam dobila...'

02.11.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih influencerica usred je jednog od najpraćenijih razvoda na domaćoj javnoj sceni. Turbulentne dane nakratko joj je uspjela uljepšati ni manje ni više nego nekadašnja velika dance zvijezda. S Ellom je podijelio snimku koju je pronašao, a koja je pripadala njezinom ocu Dini

Na RTL-u je 2006. godine prikazivan reality show 'Dvornikovi' - modeliran prema showu 'The Osbournes' - koji je pratio obitelj Dvornik.

Kamere su pratile njihove živote 24 sata dnevno, kako u njihovom domu, tako i tijekom svakodnevnih obaveza (koncerti, roditeljske obaveze, godišnji odmor i mnogi drugi aspekti njihovih života). Ella Dvornik tada je bila tinejdžerica, a sada možemo vidjeti kakva je bila u još mlađim danima.

I to na njezinom Instagramu. 'Kakve sam snimke dobila danas. Hvala Senade, iz čista mira me nazvao da je našao neke kasete mog tate. Divne uspomene', napisala je opisujući nekoliko videa.

'Jooooj, koji si ti šećer bila', komentirala joj je mama Danijela Dvornik, a mnogi pratitelji složili su se da je Ellina troipolgodišnja djevojčica Lumi ista mama.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko