OMILJENA ČETVORKA

Ella Dvornik o kolegama Tari Thaller i Dini Jelusiću: 'Ovaj kvartet je čista pozitiva puna zagrljaja, podrške i ljubavi’

10.03.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon dvije glazbene emisije ‘Zvijezde pjevaju’, publika je očigledno već odabrala svoje favorite. Kandidati showa naglašavaju da se svi sjajno slažu, ali simpatije između određenih parova ipak se ne mogu sakriti. Tako su mnogi primijetili da se Dino Jelusić, Tara Thaller, Ella Dvornik i Goran Bošković najčešće drže zajedno na okupu

Pobjednici druge emisije ‘Zvijezde pjevaju’, Dino Jelusić i Tara Thaller osim svojim glazbenim sposobnostima, naciju i ostatak kandidata osvojili su nevjerojatnom energijom, pozitivnim stavom i iskrenošću. Budući da po dobnom uzrastu najkompatibilniji, nije čudno da se s njima najbolje sprijateljila blogerica Ella Dvornik.

‘Ovaj kvartet je čista pozitiva puna zagrljaja, podrške i ljubavi. Prekrašno’ napisala je Ella odmah nakon emisije i objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu svog mentora Gorana Boškovića te Tare i Dina. Neupitno je da je ovo četvero mladih ljudi pronašlo mnogo zajedničkih tema te dodirnih točaka.

Sve napisano potpisala je glumca Tara, za kojom nakon dva sjajna nastupa već luduje cijela država. Tara je 21-godišnja glumica u usponu, a sa završenom osnovnom glazbenom školom, sjajna je kandidatkinja u emisiji te jedna od favoritkinja za pobjedu.

Kako je i sama rekla u razgovoru za tportal, ovaj joj je show odlična odskočna daska jer se jednoga dana želi baviti mjuziklom. ‘Mislim da je izlazak serije igrao veliku ulogu u tom odabiru i jako sam sretna što sam dobila ovu priliku jer se jednoga dana želim okušati u mjuziklu. Zbog toga je ovo vrlo važno iskustvo za mene kroz koje ću sigurno naučiti mnogo toga', rekla je Thaller.

  • +45
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Društvene mreže spomenuta dva para prepuna su njihovih zajedničkih videa na kojima je jasno vidljivo da su svi skupa kliknuli.

Oduševljena publika s nestrpljenjem iščekuje nove epizode emisije ne bi li vidjeli kako će se odvijati situacija između parova. Svojom kemijom za sada su najviše intrigirali javnost upravo Dino i Tara, za koje se već šuška da će prijateljstvo i poslovna suradnja prerasti u nešto puno više.