U STRAHU

Ella Dvornik jutros je imala neugodno buđenje: 'Mislila sam da sanjam'

22.11.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Da su mnogi Zagrepčani nakon zastrašujućeg potresa jačine 5,5 stupnjeva po Richteru koji je pogodio Zagreb 22. ožujka 2020. još uvijek u strahu i od najmanjeg podrhtavanja tla, potvrdila je svojom objavom na Facebooku Ella Dvornik

Influencerica i kći kralja funka Ella Dvornik jutros se oko 6:15 sati obratila svojim fanovima na Facebooku, a za sve je kriv blaži potres koji je u cik zore iznenadio Zagrepčane.

'Mislila sam da sanjam. Dobro jutro...', napisala je Ella i otkrila da ju je probudio snažan zvuk potresa.

Kako javlja EMSC potres je bio jačine 1,6 po Richteru, a imao je epicentar 11 kilometara sjeverozapadno od Zagreba. Mnogi su ispod Ellinog statusa komentirali kako potres uopće nisu osjetili i da je za paniku kriva aplikacija koja bilježi podrhtavanja tla.

Nekolicina pratitelja složila se kako bi bilo najpametnije aplikaciju izbrisati i zaboraviti da postoji, kako ne bi više razmišljali o potresu.

'Predlažem da svi maknete te aplikacije... 2 km od epicentra, a nisam ništa osjetila i da tu nisam vidjela ne bi ni znala... I toliko je komentara na toj app kao da je bio 5.6', napisala je jedna pratiteljica, a u komentarima je, kako to obično biva, uslijedila rasprava. Ella je otkrila kako je posljednji blagi potres bio 'užasno glasan'.

  • +3
Ella Dvornik zvijezda Guliverove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic