FAN ESTETSKIH KOREKCIJA

Ella Dvornik je povećala usne i sve zabilježila kamerom: 'Možda sam budala, ali ne mogu protiv sebe'

09.12.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Nakon što je operirala nos, naša uspješna influencerica Ella Dvornik odvažila se i na povećanje usana, a cijeli postupak je zabilježila kamerom i iskustva podijelila sa svojim obožavateljima

Ella Dvornik tijekom blagdana svakodnevno snima vlogmase koji su naišli na veliko zanimanje njezinih pratitelja na društvenim mrežama. U svom posljednjem videu na YouTube kanalu nedavno je objavila novi video u kojemu je snimila nesvakidašnji sadržaj koji je izazvao podijeljena mišljenja.

Naime, slavna blogerica i kći preminulog kralja funka detaljno je snimila zahvat ubrizgavanja dermalnih filera pomoću kojih je povećala svoje već pune usne.

'Nadam se da će moje iskustvo biti pozitivno... Možda shvatim da je sve ovo bilo nepotrebno, možda nekog od vas odgovorim da to napravi, a možda nekog i potaknem, nemam pojma. U svakom slučaju, odluka je apsolutno na vama, ja na ovo nikog ne nagovaram, niti mislim da bi itko to trebao raditi s 29 godina. Ja sam totalna budala što idem, ali ne mogu protiv sebe, užasno me zanima, i idem i je*o sve', poručila je Ella svojim pratiteljima u videu.

Influencerica je zamolila sve one koji osuđuju estetske zahvate da ne nastavljaju s gledanjem te naglasila da na dva zahvata ide iz znatiželje. Ranije je ispričala da će si estetske zahvate pokloniti za 30. rođendan. U videu je Ella snimila cijeli proces ubrizgavanja botoksa u čelo, a potom je uslijedilo ubrizgavanje filera u usta.

Iako je botoks nimalo nije bolio, s usnama je situacija već malo drugačija. Ella je priznala kako se jedva suzdržala da ne zaplače od bolova, ali je rezultatima prezadovoljna.

Ella Dvornik povećala usne Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Baš ono što sam htjela. Ne mogu se prestati gledati', zaključila je, a zadovoljni su bili i njezini pratitelji koji su joj u komentarima dali svoju podršku.

'Ella to je to, ja sam za zahvat koji napraviš, a da nisi narušila prirodan izgled, manje je više. Super izgledaš', poručila je jedna pratiteljica.

'Vidi se koliko te to učinilo sretnom i to je najvažnije. Vjeruj mnogi bi i koji to osuđuju rado uradili nešto na sebi da su u mogućnosti', složila se druga pratiteljica.

  • +14
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL