zaigrani zaručnik

Ella Dvornik: 'Ja sam prestara za Charlesa'

11.12.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Avanture naše najpoznatije blogerice Elle Dvornik, koja je prije mjesec dana postala majka, svakim su danom sve zanimljivije. Kako ne bi sve ostalo samo na fotografijama, Ella je nedavno počela videoradovima bilježiti najznačajnije trenutke, no u jednom od njih shvatila je koliko je zrelija od svog 13 godina starijeg zaručnika Charlesa

Prvo je sa svijetom podijelila to da je njezina mezimica Baliee Dee navršila mjesec dana, a onda je Ella Dvornik objavila gotovo 20-minutni video u kojem je iscrpno pokazala kako izgleda tipičan dan u njezinoj obitelji. 

Sve je započelo u kuhinji pripremom doručka, kada je Ellin zaručnik Charles Pearce zaželio poseban sendvič s neobičnim sastojcima kakve na našim prostorima nitko ne spaja.

Spojio je naime marmeladu, svježi sir i kukuruz iz konzerve te sve skupa začinio mediteranskim začinima. Dok se 26-godišnja Ella zgražala nad time, njezin ju budući suprug nije prestao naganjati po kući sa spomenutim sendvičem, nakon čega je novopečena majka konstatirala kako je 'prestara za njega' iako je britanski poduzetnik 13 godina stariji od nje. 

U videu je Ella između ostalog otkrila kako sprema novi projekt u suradnji s mladom marketinškom stručnjakinjom Ivis Burić, koja je javnosti poznatija zbog reklamne kampanje Američkog instituta, udruge za promicanje engleskog jezika i američke kulture. U sklopu te kampanje u Zagrebu su osvanuli plakati s likom Melanije Trump, no vrlo brzo su skinuti zbog prijetnje tužbom prve dame. 

Autor: Youtube

Nakon poslovnih sastanaka Ella je otišla i na prvi ručak bez malene Balie, a potom se vratila kući, gdje ju je čekala baka Danijela Dvornik koja je pazila na unučicu. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX