ZANIMLJIVE PROMJENE

Ella, Doris i Ivana prihvatile izazov i pokazale kako su izgledale prije deset godina

16.01.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Instagramom već nekoliko dana kruži izazov pod nazivom '10 year challenge', zbog kojega mnogi korisnici objavljuju svoje fotografije iz 2009. godine. Ovome nisu odoljele ni brojne poznate Hrvatice te su nasmijale javnost svojim fotkama otprije deset godina

Kći kralja funka Dine Dvornika publika je prije deset godina doživljavala kao buntovnu tinejdžericu koja bježi iz škole i uživa u partijanju. Unazad zadnjih nekoliko godina takva slika potpuno se promijenila pa je Ella Dvornik postala jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i majka preslatke Balie Dee.

Nevjerojatnu promjenu u fizičkom izgledu Elle Dvornik publika je dobila priliku vidjeti zahvaljujući najnovijem izazovu na Instagramu, koji je posljednjih dana sve popularniji. Takozvanom '10 year challengu' nije odoljela ni danas popularna blogerica koja je davne 2009. izgledala i ponašala se znatno drugačije nego danas.

'Nova godina, ista ja. Lijevo slavim s votkom prije deset godina. Desno opet ja slaveći s pivom prije nekoliko tjedana', napisala je Ella ispod usporednih fotografija iz 2009. i 2018.

Osim Elle Dvornik, ovom simpatičnom izazovu priključile su se brojne druge poznate Hrvatice koje su pronašle svoje fotografije iz prošlosti.

Voditeljica Nevena Rendeli pokazala je svoju promjenu tijekom deset godina. Tada je bila tek novo lice HRT-a.

U skupinu onih žena koje se ne mijenjaju baš mnogo spada Ivana Mišerić, a to je dokazala usporedivši svoju fotografiju sa jednog snimanja iz 2009. te nešto noviju iz ove godine.

View this post on Instagram

#10yearchallenge #wetlook 💦

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Značajniju promjenu ipak vidimo kod njezine kolegice Doris Pinčić Rogoznice. Vidno mlađa i drugačija Doris pohvalila se svojim izgledom iz 2009., a pokazala je i glumačku prijateljicu Katarinu Baban.

Manekenka Maja Cvjetković također se prisjetila kako je nekoć izgledala - objavila je fotografiju na kojoj pozira u društvu prijateljice Petre Maroje.