Mimi Šerbedžija

Eliot Alma objavila prvi EP 'Eliot Alma'

21.11.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, novo ime na kantautorskoj sceni predstavljeno singlovima 'Eliot And I' i 'Unchained', objavila je prvo EP izdanje pod nazivom 'Eliot Alma'

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju predstavlja pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima.

Eliot Alma - EP 'Eliot Alma'

Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na 'Paul McCartney's Institute For Performing Arts' u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svijet pustiti Eliot Almu.

EP 'Eliot Alma izdan je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.