SLATKE MUKE

'Kako sad reći ne?': Elin Kostelić odlučila uslišiti želje svoje djece

23.11.2020 u 20:43

Bionic
Reading

Nekadašnja islandska skijašica i supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića svoje vjerne pratitelje na Instagramu nerijetko razveseli obiteljskim zgodama svojih mališana. Njihova obitelj u ožujku je postala bogatija za dva nova člana – blizanke imena Jana i Kata, a na 41. rođendan svog supruga Elin je, umjesto suprugove rođendanske želje, podijelila sinovu

Usprkos pandemiji koronavirusa, 202. godina za obiljet Kostelić jedna je od najposebnijih i najljepših. Njihova obitelj ovog je ožujka postala bogatija za dvije nove članice, a jedan od njihovih sinova sa očev rođendan izrazio je želju za još jednim članom.

'Kako sad reći ne?', napisala je Elin na novoj fotografiji objavljenoj na Instagram storyju, a koja prikazuje papirić na kojem je jedan od njihova dva sina napisao 'Mama molim te kupi mi peseka'. Uz svoju molbu upućenu mami, šestogodišnji Ivan ili četverogodišnji Leon, nacrtao je sebe uz dlakavog ljubimca.

Elin se u potpunosti prilagodila ulozi kućanice i sudeći prema fotografijama uživa u majčinstvu. Svojedobno je priznala kako joj se u početku teško bilo priviknuti na život u Hrvatskoj. Ljudima je možda djelovalo kao da je nepristojna ili bahata, a zapravo je, pojasnila je, njezin odgoj drugačiji.

Elin i Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka u svibnju 2014. godine, a proslavu su pripremili za 150 uzvanika. U vezi su još od 2006. godine, kada se Elin bavila natjecateljskim skijanjem. Zbog ljubavi prema Ivici preselila se u Hrvatsku s dalekog Islanda. Nakon dvojice sinova, Ivana i Leona, Elin je rodila blizanke rodila krajem ožujka ove godine, netom prije negoli je Zagreb pogodio strašan potres. Budući da je u potresu stradala i Petrova bolnica, gdje je bila smještena blizankama Janom i Katom, Ivica i njegova majka Marica Kostelić odveli su svoje djevojke ranije kući.