neodoljiv prizor

Elin Kostelić rastapa srca novom nježnom fotografijom sa jednom od svojih curica

12.11.2020 u 20:10

Bionic
Reading

Nekadašnja skijašica, danas supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića katkada sa svojim pratiteljima podijeli obiteljske zgode svojih mališana. U ožujku, dan prije velikog potresa koji je pogodio Zagreb je rodila je blizanke Janu i Katu, a sad je odlučila pokazati kako izgleda djelić igre s jednom od djevojčica

Usprkos pandemiji koronavirusa, 2020. godina za obitelj Kostelić jedna je od najposebnijih i najljepših. Obitelj poznatog para postala je bogatija za dvije članice – blizanke Kate i Jane, koje su na svijet stigle u Petrovoj bolnici. U Instagram storyju, gdje inače najviše objavljuje fotografije, otkrila je kako provodi vrijeme u društvu svoje djece, točnije malene Jane koja u maminom zagrljaju uživa odjevena u ružičastu trenirku poznatog sportskog brenda.

Rođena Islanđanka uspjela se potpuno prilagoditi ovdašnjem stilu života, koji se uvelike razlikuje od onog u njenoj rodnoj zemlji. Ipak, nedavno je otkrila kako nema ništa protiv toga te kako je vrlo sretna uz svog supruga i djecu.

Elin je svojevremeno izjavila da joj je privilegij biti doma s djecom i da je normalno da će se baviti kućanskim poslovima, a da suprug mora zaraditi i donijeti 'lovu'. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Elin i Ivica su priželjkivali veliku obitelj, ta im se želja i ostvarila.