KAKVO UZBUĐENJE

Nova fešta u domu Kostelićevih: Jedan od njihovih sinova slavi rođendan

31.10.2020 u 18:59

Bionic
Reading

Obitelj naše najpoznatijeg i najuspješnijeg skijaš Ivice Kostelića i njegove supruge Elin, ovog vikenda se slavi. Njihov preslatki sin Ivan napunio je šest godina za koji mu je mama ispekla čokoladnu tortu ukrašenu šarenim bombonima

Elin Kostelić je na Instagram storyju simpatičnom fotografijom svojim pratiteljima otkrila kako je njihov prvorođeni sin Ivan na njihovom obiteljskom imanju u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića, proslavio rođendan. Plavokosi dječak puhnuo je u šest svjećica na velikoj torti.

Elin je ranije izjavila kako je Ivica predivan otac, te da ga djeca obožavaju, ali i on njih. Istaknula je kako on nije strog, nego je čvrsto postavio granice, pa Ivan i trogodišnji Leon znaju što smiju, a što ne. Sinovi su od najranije dobi stopama svojih roditelja. Srećom, pred sobom imaju odlične uzore koji će im sigurno omogućiti najbolju moguću fizičku i tehničku spremnost ako se mališani odluče profesionalno baviti skijanjem.

Podsjećamo, Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka u svibnju 2014. godine, a proslavu su pripremili za 150 uzvanika. U vezi su još od 2006. godine, kada se Elin bavila natjecateljskim skijanjem. Zbog ljubavi prema Ivici preselila se u Hrvatsku s dalekog Islanda te odlično priča hrvatski, no s dječacima komunicira i na islandskom jeziku, jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Elin je u ožujku rodila blizanke kojima su dali imena Kata i Jana. Bila je u rodilištu u Petrovoj kada je Zagreb pogodio jak potres.