shrvana je

Ecija Ojdanić tuguje zbog smrti prijatelja i vjenčanog kuma, posvetila mu dirljivu objavu: 'Čudan će biti ovaj život bez tebe'

30.10.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Mnoge se prijatelji, kolege i suradnici, umjetnici danas opraštaju od čuvenog redatelja i scenariste Lukasa Nole koji je u subotu preminuo nakon borbe s teškom bolesti. Glumica je svom kumu na društvenoj mreži uputila riječi koje slamaju srce

'Luki! Prijatelj, kum, zafrkant, bacač najboljih fora, veliki umjetnik, super kuhar, neka mi oproste svi, najveći frajer koji je hodao na kugli zemaljskoj! Čudan će biti ovaj život bez tebe... Do ponovnog susreta na nebeskim prostranstvima, dragi moj prijatelju! P.S: i, molim te, nemoj previše zafrkavati malog suca', napisala je Ecija Ojdanić.

Uz tekst koji nikog ne može ostaviti ravnodušnim, glumica i osnivačica kazališta Moruzgva, pokazala je i niz njihovih zajedničkih uspomena, uključujući i fotografiju nastalu u kod njezinih roditelja u Dalmaciji te s njezinog istarskog vjenčanja s redateljem Robertom Orhelom. Lukas Nola bio im je kum, a kuma Ecijina prijateljica iz djetinjstva Renata Štefić. Mnogi su u komentarima iskazali žaljenje i izrazili sućut.

Podsjetimo, redatelj i scenarist u dobi od 59. godina izgubio je dugogodišnju bitku s teškom bolesti koja mu je dijagnosticirana 2014. Iza sebe je ostavio suprugu Barbaru i njihovo dvoje djece, sina Jakova i kći Maru.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX