VRIJEME IZOLACIJE

Ecija Ojdanić pozvala sve kojima treba pomoć: 'Mislim na sve ljude koji nemaju osnovno'

26.03.2020 u 22:09

Bionic
Reading

Potreseni tragedijama brojna domaća poznata imena koriste priliku kako bi javnosti pružili riječi podrške i pozitivne misli. Dok neki savjetuju kako kratiti vrijeme kod kuće, drugi u ovoj situaciji vide i veliku lekciju, koju smo kao društvo, morali naučiti. Poznata glumica koju trenutno gledamo u seriji 'Drugo ime ljubavi' na Novoj TV opisala je svoje dane te ustvrdila kako su nas svi događaji naveli da uvidimo što je zapravo ono bitno u našim životima

'Ja preslagujem police, čistim stan i imam krov nad glavom. I mislim na sve ljude koji nemaju osnovno. Ako nekom treba pomoć, javite se u inbox', napisala je Ecija Ojdanić pored fotografije na kojoj pozira nasmiješena u kupaonici a koju je objavila na Instagramu Vrijeme provodi kod kuće sa svojom obitelji.

Ranije je podijelila misli i osjećaje koje proživljava posljednjih dana.

'Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji e taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja', priznala je i dodala kako je dekoncentrirana te da se mora svojski truditi da joj misli ne lutaju. Oslanja se na internet i Netflix.

'Pogledamo film navečer, pregledavam djeci zadaću, vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno. Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red a ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima', podijelila je sa svojim fanovima.

Osim po izlolaciji i potresu ovaj mjesec Ecija će pamtiti i po obilježavanju 11 godina rada njezinog Kazališta Moruzgva, te po završetku snimanja serije 'Drugo ime ljubavi'.

Pravilno pranje ruku