NIJE 'SMRDLJIVA ZVIJEZDA'

Dwayne Johnson se za razliku od nekih drugih slavnih redovito pere, a otkrio je i svoje rituale ispod tuša

08.08.2021 u 22:01

Bionic
Reading

Nakon objave jednog obožavatelja na Twitteru kako Dwayne Johnson nikako ne može biti jedan od onih smrdljivih zvijezda, 'The Rock' je to brzo potvrdio i podijelio s obožavateljima dio svojih higijenskih navika

'Ne, ja sam potpuna suprotnost slavnim osobama koje se ne peru. Hladnim tušem započinjem dan kad se izvučem iz kreveta, slijedi topli tuš nakon treninga, prije posla, a kad se vratim s posla otuširam se vrućom vodom. Umivam lice, perem tijelo, obavljam piling i pjevam pod tušem', napisao je Johnson i dodao emotikone sapuna i glazbenih nota.

U posljednje su vrijeme vruća tema slavne osobe s nešto drugačijim pogledom na osobnu higijenu, a posljednji u nizu koji je otkrio da pripada ovom trendu je glumac Jake Gyllenhaal.

'Sve više smatram da je kupanje povremeno manje potrebno', rekao je u četvrtak zvijezda filma 'Planina Brokeback' u intervjuu za Vanity Fair povodom promocije Pradinog novog mirisa.

No, Gyllenhaal to nije izrekao kako bi ukazao na moć parfema i pojasnio je svoj stav.

Glumac kaže kako vjeruje da se dobrim ponašanjem i lošim zadahom ništa ne može postići, ali dodaje i kako postoji čitav svijet ne kupanja koji je vrlo koristan za održavanje kože, jer se prirodno čistimo.

  • +8
Dwayne 'The Rock' Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristen Bell i Dax Shepard nedavno su izjavili da ne peru svoje dvije kćeri, 8-godišnju Lincoln i 6-godišnju Deltu, sve dok ne počnu smrdjeti.

'Kad uhvatite dašak, to je biološki način ukazivanja na to da se morate oprati', pojasnila je 41-godišnja Bell u utorak za The View.

Još je jedan slavan par nedavno otvoreno progovorio o ovojo temi.

U srpnju su Mila Kunis i Ashton Kutcher otkrili da svoju 6-godišnju Wyatt i 4-godišnjeg Dimitrija kupaju samo kad na njima vide prljavštinu.