NOVOPEČENA MAMA

Dva tjedna nakon poroda Franka Batelić u prvoj šetnji sa sinčićem Viktorom

24.01.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić prije 15-tak dana donijela je na svijet svoje prvo dijete, sina Viktora. Novopečena mama iskoristila je sunčane dane u Zagrebu za prvu šetnju s malenim nasljednikom

'Suncee, što ima u kvartu?'pitala se Franka Batelić na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj je pokazala kako izgleda njezina prva šetnjica s malenim sinčićem.

Pjevačica je 5. siječnja donijela na svijet sina Viktora, kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a nakon nekoliko dana uputila se kući s bebicom i suprugom koji ju je u bolnici dočekao s velikim buketom crvenih tulipana.

Novopečena mama u dva tjedna stigla je čak doći i na svečanu dodjelu nagrada Cesarica gdje je zasluženo odnijela kipić za Hit godine. Prve sunčane dane, lijepa mama iskoristila je da malenog nasljednika odvede u šetnju kvartom, pretpostavlja se negdje u Novom Zagrebu. Kao i uvijek bila je stajliš, a opredijelila se za casual varijantu koja je uključivala teddy kaputić u nježnoj boji.

Za Studio je mlada mama opisala kako se snalazi u prvim danima s bebicom, dojenjem, pelenama i neprospavanim noćima.

'Moja najveća nagrada je uz nas doma. Zaljubljena sam kao nikada do sad. To je neopisiv osjećaj', rekla je, a na pitanje koliko spava od kada je mama govori: 'Na to se pitanje modu samo nasmijati. Ali reći ću vam da je najbolji savjet koji sam dobila: spavaj kada i beba spava. Eh lako je to reći, ali koji put i nemoguće izvesti'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Svijete, evo me... Viktor❤️

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)