ne posustaju

Dva televizijska zavodnika skupa vježbaju i druge potiču na akciju

11.05.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Kako smo već dva mjeseca bili zatvoreni u svojim domovima, mnogima je bilo teško pronaći motivaciju za fizičku aktivnost. Brojni fitness treneri i ljubitelji zdravog načina života svim silama su se trudili potaknuti na vježbu svojim objavama, a i Slavko Sobin dao je tome svoj obol

Poznati glumac za vrijeme izolacije nije odustao od fizičke aktivnosti, svojim je pratiteljima pokazivao kako nije odustao od svakodnevne tjelovježbe. Slavko Sobin ranije je izjavio kako nemam problema s motivacijom oko treninga jer kad se ima cilj, ništa nije teško te da sve svakog dana trudi raditi na sebi i biti bolji, kako na treningu tako i na drugim životnim poljima.

View this post on Instagram

Dan kad mi je @dpezic otkrio sprinteve.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

U jednoj od svojih zadnjih objava na Instagramu, pokazao je kako vježba s popularnim crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem. Sobin je u komentarima objasnio kako je njegov kolega zapanjujuće dobro odradio zajednički trening.

Slavka Sobina i Momčila Otaševića gledatelji trenutno mogu pratiti u glavnim ulogama u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. U seriji Momčilo glumi pozitivca Sašu, Sobin negativca Igora, a dio su ljubavnog trokuta s Lolom, koju glumi Elizabeta Brodić. Zbog pandemije koronavirusa serija se morala prestati snimati ranije. Zadnja klapa pala je sredinom ožujka.