JOŠ MALO I GOTOVO

Duško protiv Brendona

26.06.2011 u 10:23

Bionic
Reading

Marijana, Soraja, Brendon, Duško i Horvat još su u BB kući i krate vrijeme koje im je ostalo do izlaska razgovorima i povremenim svađama

Dok su se Soraja, Brendon i Duško izležavali u dvorištu i razgovarali o tome tko će pobijediti, dva finalista su se uspjela posvađati. Soraja je rekla kako bi joj bilo drago da Duško pobijedi, no da smatra kako bi Marijanina pobjeda predstavljala veliku sramotu.

Brendon se nije složio sa Sorajom. On smatra da nitko od njih nije dovoljno 'bogat' da mu novac od glavne nagrade ne treba.

Dušku se nije svidjelo što Brendon govori o novcu u njegovo ime te ga je zamolio da ušuti. Nakon toga je dodao kako svi stanari mrze Brendona i da je njegova pobjeda ta koja ne bi bila u redu.

Brendona je vidljivo uznemirila Duškova izjava, pa mu je rekao da mu se više ne obraća jer očito ne pričaju istim jezikom. Dodao je kako je Duško dosadan i naporan.

Soraja je pokušala smiriti situaciju između njih dvojice, no neuspješno. Rekla je kako misli da Duško nije u pravu jer nitko ne može mrziti Brendona bez obzira koliko je živcirao ostale stanare tijekom zadnja tri mjeseca.

Big Brother je poslije toga svima zadao novu zadaću – da pripreme pobjedničku kampanju, no ne svoju, već za nekog drugog. Brendon mora pripremiti kampanju za Horvata, Horvat za Brendona, Duško za Soraju, Soraja za Marijanu, a Marijana za Duška.

Stanari nisu baš bili oduševljeni najnovijim zadatkom, pa su lijeno počeli s pripremama. Duško je ubrzo počeo gunđati jer mu je Brendon u ispovjedaonici polio malo vode po glavi, a Brendon mu je rekao da ga ostavi na miru nakon čega mu je Duško uzvratio da želi da ga nikad nije upoznao, da jedva čeka izaći da ga ne mora više gledati.

Brendon je poslije te razmjene otišao jesti uz riječi kako je Duško nebitan. No Duško nije bio gotov, pa je nastavio pričati o tome kako bi Brendon volio biti dobar s njim jer ga je Lester otjerao od sebe, baš kao i mnogi drugi stanari.

Bez obzira na sve teške riječi koje su pale, većini stanara cijela je razmjena bila smiješna.