SAD I IMITATORI

Duško kao Soraja i Brendon kao Marijana

24.06.2011 u 18:30

Bionic
Reading

Big Brother zadao je novi zadatak stanarima – morali su imitirati jedni druge

Big Brother čak ni u ovim zadnjim danima ne odustaje od svojih 'igara bez granica'. Najnoviji zadatak za stanare BB kuće bio je da imitiraju jedni druge. Prvi je nastupio Nemeš u ulozi Georgea.

Horvat se našao u ulozi Duška, a on je imitirao Soraju. Svojom glumom podsjetili su sve stanare kako je izgledalo Duškovo prvo šišanje. Smijeh i veselje su zavladali BB kućom.

Nakon njihove kratke izvedbe u sobu su donijeli jastuk i pokrivač, a onda su se pretvarali da su Brendon, Nikola i Lester. Odmah iza njih su nastupili Soraja kao Nemeš i Brendon kao Marijana.

Brendon je čak nosio i visoke pete, bijelu prozirnu haljinu i neizbježne tange. Naravno, odmah je neobuzdano navalio na Soraju koja je imitirala Nemeša. Toliko je divljao da je na kraju pao sa stolice.

Prvobitni veseli smijeh brzo je zamijenilo kiselo smješkanje kad je Brendon skinuo haljinu i skočio u bazen. Nemeš je bio vidljivo uznemiren cijelim skečom.

Nezaustavljivi Brendon nastavio se glupirati i kad su Nikola, Nirmal i Lester sljedeći nastupili gađao ih je cipelom iz bazena – srećom neprecizno. Bez obzira što su se ostali naljutili, Brendon se samo smijao.

Zabava se ubrzo nastavila, pa je Lester imitirao Radašina, Nikola Dražena, a Nirmal Big Brothera. Poslije toga su odglumili odnos Duška i Radašina, a ono što je izazvalo najviše smijeha kod stanara bilo je kad su imitirali jedni druge.

Nikola je imitirao Nirmala kako pjeva pjesmu 'Bomba', Lester je imitirao Nikolu, a Nirmal Lestera kako pjeva Tošinu pjesmu. Na kraju su dobili iskreni aplauz, pa su iza toga svi zajedno otišli na ručak.

Dan 104