NASMIJALI SVE

Duhovitom objavom na Instagramu Mila Kunis i Ashton Kutcher demantirali napise o razvodu

22.06.2019 u 20:41

Bionic
Reading

Već se duže šuška kako u braku holivudskog para već duže vrijeme nešto ne štima, no tek nakon što je tabloid In Touch Weekly objavio kako su krenuli svatko svojim putem, Mila Kunis i Ashton Kutcher odlučili su stati na kraj tim lažnim objavama

Od samog početka svoje veze, Mila Kunis i Ashton Kutcher odlučili su svoj privatni život držati podalje od javnosti i medija. Vjenčali su se u tajnosti 2015., a i rođenja njihove djece prošla su 'ispod radara'l. Vjerojatno upravo iz tog razloga, jer ih se rijetko može u javnosti viđati zajedno, svako toliko krenu glasine kako je par odlučio krenuti svatko svojim putem.

  • +2
Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Guliver/Splash / Autor: London Entertainment / Splash News

Do sada se oko svih tih glasina nisu oglašavali, no, čini se da im je sve dozlogrdilo nakon posljednje objave američkog tabloida In Touch Weekly, koji sa sigurnošću tvrdi da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Upravo za njih, ali i sve dušebrižnike, Ashton Kutcher i Mila Kunis snimili su zajednički video kojeg je potom holivudski glumac objavio na svom Instagram profilu, i oduševio sve, osobito svoje slavne prijatelje.

Video je snimljen u njihovom automobilu, gdje se par ismijava na račun novinskog članka da su prekinuli. 'Možda će idućeg tjedna moja supruga biti trudna i nositi blizance. Treći put za redom. No, tko broji?', napisao je Kutcher.

Kako sve izgleda, možete pogledati u objavi s Instagrama.