pravila igre

Dugoočekivani Live 3D koncert

21.02.2019 u 11:51

Bionic
Reading

Zagrebački koncert kao kruna turneje u CineStar kinima s pet zvjezdica

Nakon Osijeka, Rijeke, Splita i Varaždina, dečki iz grupe Pravila igre, svoju turneju završavaju u Zagrebu, gdje će se 22.02.2019. u zagrebačkom CineStaru (Branimir centar) okupiti brojni obožavatelji koji s uzbuđenjem čekaju live 3D spektakl o kojem se već danima priča. Samim početkom ove glazbene turneje, publika je imala priliku po prvi puta u Hrvatskoj, doživjeti glazbu na zaista poseban audio-vizualan način uz specijalne efekte, maštovitu produkciju i kreativnu kronološku priču koja ostavlja bez daha.

„Želja nam je povezati se s našim fanovima na jedan potpuno drugačiji i do sada neviđen način. Cilj nam je da se svi dobro zabavimo, da prenesemo emociju te da publici pružimo jedno nezaboravno iskustvo. Na 3D turneju po dvoranama CineStar kina smo se odlučili po uzoru na svjetske bendove koji na taj način stvaraju emotivniji i čvršći odnos sa svojom publikom.“– dodaju momci iz grupe.

U relativno kratkom periodu, dečki su pridobili naklonost svojih obožavatelja i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Publika će i ovoga puta zasigurno uživati u modernom i urbanom zvuku hitova poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogim drugim ali na jedan posve nov i neviđen način.

Ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer uz svoj omiljeni bend te vrlo maštovit i emotivan događaj. Čak i ako niste obožavatelj, a volite kvalitetnu glazbu i želite doživjeti nešto što nikada niste, svakako ne propustite ovaj zagrebački spektakl i već danas nabavite svoje ulaznice i razveselite nekoga jer zabava zagarantirana.

Ulaznice za koncerte po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku: : https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/pravila-igre-1930/profile.html