MNOGO TOGA PROŠLI ZAJEDNO

Dugogodišnje prijateljstvo Marijane Batinić i Marka Tolje: 'Nekada smo izlazili skoro svaku večer, a danas smo bejbisiteri'

07.12.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Već dulje od deset godina pjevač Marko Tolja i voditeljica Marijana Batinić jedno prema drugome gaje posebne osjećaje. Od mladenačkih dana oni su bliski prijatelji, nekoć su bili i cimeri, a i poslovno povezani. Danas se rado prisjećaju tih avantura i grade neke sasvim nove i drugačije uspomene

'Nekada smo bili cimeri, izlazili skoro svaku večer, ništa nismo planirali i bezbrižno smo bauljali iz dana u dan... A nu nas sad’, napisao je ispod svoje nove simpatične objave pjevač Marko Tolja te dodao: ‘Odrastamo zajedno.' Na fotografiji se on i prijateljica Marijana Batinić druže u dječjem parku u Zagrebu, u društvu svoje djece koja su također vrlo bliska.

‘Ajme, danas smo bejbisiteri. Ni pljoskice nemamo’, našalila se u komentarima voditeljica Marijana, s riječkim slavujem iznimno bliska već dug niz godina.

Ovaj estradni prijateljski par veže mnogo toga. Živjeli su kao cimeri, a Marijana je Marku čak neko vrijeme bila i menadžerica.

‘Prošli smo puno toga zajedno. I uspone i padove, privatne i poslovne, i sretna sam što smo ostali veliki prijatelji. Cijenim ga kao osobu i glazbenika. Duhovit je i nasmijava me do suza’, rekla je jednom prilikom Batinić.

  • +4
Marko Tolja i Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Marko je već dvije godine u sretnom braku s Anom Ivanović, a u veljači prošle godine dobili su prvo dijete, sina Maru.

Istovremeno, u ljubavi je sretna i ispunjena i Marijana, već pet godina u braku s Matejom Pašalićem. Par ima djevojčicu Enu, a nedavno su dobili i drugo dijete, kćerkicu Rozu.