to se Zove ljubav

'Zaljubljena u Rozu': Marijana Batinić novom je objavom raznježila baš sve

03.12.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih RTL-ovih lica, 39-godišnja voditeljica u rujnu je rodila drugo dijete, djevojčicu Rozu pa trenutno odmara od poslovnih i uživa u majčinskim obavezama. Ne krije koliku je sreću drugo dijete unijelo u njezinu obitelj, a povremeno razveseli i svoje pratitelje fotografijama malene djevojčice

Voditelijca je ponovo svijetu pokazala svoju tromjesečnu mezimicu i razgalila mnoga srca emotivnom porukom. 'Jednog će dana ove malene noge predvoditi put', napisala je Marijana Batinić pored fotografije na kojoj opet drži svoju kćerkicu za stopala. U hashtagu je istaknula da je 'zaljubljena u Rozu'.

Romantično ime svojoj drugoj kćeri nije odabrala mama, već Rozina petogodišnja sestrica Ena, a Marijana nije krila koliko se veseli još jednom djetetu. S javnosti je početkom godine podijelila sretnu vijest, a prve mjesece trudnoće obilježile su joj najrestriktivnije mjere za vrijeme pandemije.

Usto, zgodna Splićanka nedavno je otkrila kako se posvetila treningu pod vodstvom Edina Mehmedovića s kojim inače surađuje i u emisiji 'Život na vagi'. Na početku joj, kazala je, nije bilo lako no nakon tjedan dana se preporodila.

Ima puno više energije i snage, lakše joj padaju noćna buđenja. Kad su je ranije pohvalili na račun linije nakon poroda, Marijana je je otkrila da nije sve onako kako se čini te da tajna njezina dobre linije zapravo leži u optičkoj varci.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL