HRVATSKA HEROINA

Dugo je nismo vidjeli: Dobro raspoložena Janica Kostelić pojavila se na sportskom natjecanju

04.09.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Bivša 36-godišnja skijašica, a danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport, Janica Kostelić nije propustila odlazak na 4. memorijal Ivana Ivančića te je s tribina pratila natjecanje u bacanju kugle

Jedna od najuspješnijih sportašica u povijesti Hrvatske, osvajačica olimpijskih medalja i velika šampionka skijanja ulaskom u politiku dobila je titulu zbog koje je dodatno pod povećalom. Rijetko je se može vidjeti na javnim događanjima pa svako njezino pojavljivanje izazove zanimanje. Dobro raspoložena Janica Kostelić s velikim je zanimanjem pratila natjecanje sjedeći u društvu Jakova Kitarovića i Milana Bandića. Pojavila se u ležernom izdanju, pamučnoj crnoj majici s kratkim rukavima i trapericama.

'Jako je neobično da čak i danas, nakon sada već 12 godina, ljudi ponekad pitaju zašto se ne vratim skijanju. Odmalena, kada sam razmišljala o tome što bih htjela postići, jedna od stvari kojima sam težila je i ta da se oprostim od natjecateljskog bavljenja sportom kada sam na vrhuncu. Procijenila sam da je možda to moj maksimum i odlučila završiti karijeru. Naravno, ima puno onih koji kažu da sam mogla još puno više, ali eto, to nikada nećemo saznati. Uvijek može više, ali mislim da ne treba biti pohlepan, a ja stvarno ne mogu biti nezadovoljna učinjenim, pa neka ostane tako kako je', izjavila je ranije.

Prije nekoliko mjeseci pisalo se o njezinoj navodnoj ljubavi, no poznato je da Janica ne govori javno o svojoj intimi. Sada su njezini istupi u medijima vezani isključivo uz sport.

Janica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL