Svi su gledali u njih

Dugo ih nismo vidjeli: Večernji izlazak Željka i Jelene Mavrović

24.11.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Međunarodno priznati sportaš i hrvatski olimpijac te njegova supruga, magistrica sociologije Jelena, s kojom dobro i zlo dijeli već više od 25 godina, već dugo se nisu pojavljivali u javnosti. U četvrtak navečer stigli su na otvaranje nove automobilske trgovine te su plijenili pažnju

U samom centru Zagreba, ispod Novinarskog doma na Rooseveltovom trgu, otvoren je Tomić BMW City store. Na svečanom je otvorenju uz novinare među VIP gostima bio bivši boksač Željko Mavrović sa svojom lijepom suprugom Jelenom. Sretnim i modno usklađenim supružnicima osmijeh nije silazio s lica.

Par se upoznao 1991. godine u zagrebačkoj Kazališnoj kavani, a danas bi im na ljubavi mogli pozavidjeti mnogi parovi. U braku su postali roditelji kćeri Arijane te sinova Roka i Mirka. Proslavljeni sportaš je ranije ove godine za InMagazin Nove TV izjavio kako bi volio još jednom mijenjati pelene.

'Tajne su u trenucima koji nisu jednostavni, koji nisu laki. Dolaze trenuci izazova kad sam sa sobom nisi na čisto, a kamoli da to još podijeliš s nekim. Dijete koje ima velikih zdravstvenih problema, a naša curica ima ih definitivno, ono ili u potpunosti razdvoji dvoje ljudi ili ih puno približi jedno drugome. Ona okuplja oko sebe, tako da je kao djevojčica centar naše kuće, tako je to postavljeno - ona cijeli dan leži u dnevnoj sobi, mi smo tu negdje oko nje, kreće se život, ona nas promatra, smijulji nam se, ima neke svoje zvukove, mi je pomalo razumijemo, a netko drugi bi rekao da je to samo neko gugutanje. Ne dozvoljava nekakve provode, nekakve odlaske, neka velika putovanja, za što ti se čini - joj, pa svi to imaju, drugi mogu. Naučiš vidjeti i lijepo i dobro i u takvom načinu života. Kćerkica je prekrasno biće koje nas je zbližilo i koje nam je sigurno dalo puno kvalitete u životu', rekao je Željko.

  • +6
Željko Mavrović Izvor: Cropix / Autor: Cropix

'Šaka sa Srednjaka', kako je izjavio početkom studenog, vraća se boksu, no neće ući u ring i krenuti u nove pohode, nego će veliko znanje o ovoj plemenitoj vještini prenositi na mlade talente. Na zagrebačkom Veleučilištu bio je voditelj sportskog programa i to od siječnja 2014. godine.

'Imao sam prilike vidjeti život slavnih i bogatih. Sjediti za stolom s milijarderima, ljudima koji imaju vile, jahte, helikoptere i rakete za Mjesec, valjda. Nisam siguran da bi me mjesto među tim ljudima oplemenilo. Ponekad vam taj glamur, svjetla koja vas opsjedaju, popularnost ne dopuštaju da se izrazite kao čovjek. Ne, ja sam svojim životom kasnije jako, jako zadovoljan. Meni je važan odnos prema ljudima, prema prirodi, društvu koje nas okružuje. Tu sam se našao, tu sam sretan i tako ja razmišljam', izjavio je ranije.