vraćanje dobre forme

Andrija Jarak trenira boks, a trener mu je hrvatski šampion: 'Malo me i sram kad vidim kako sam se zapustio'

01.04.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija legendarnog reportera sa Željkom Mavrovićem, poznatim pod nadimkom 'Šaka sa Srednjaka'. Premda su možda mnogi pomislili da je riječ o nekoj novoj Jarkovoj priči, razlog je ipak druge prirode

'Željko je u sjajnoj, vrhunskoj formi, malo me i sram kad vidim kako sam se ja zapustio, ali nadoknadit ću to, nadam se, uskoro', ispričao je Andrija Jarak za Jutarnji list. Njega i legendarnog boksačkog šampiona Željka Mavrovića veže dugogodišnje prijateljstvo.

'Naravno da me zafrkavao i da mi je rekao da imam sjajne predispozicije za boksača. Dodao je još i kako bih se, da se ponovo rodim, i ja mogao baviti boksom', otkrio je RTL-ov reporter koji se s Mavrovićem tek sprema odraditi prvi trening.

'Krećemo sljedeći tjedan', otkrio je Jarak koji je na Instagramu podijelio fotografiju s Mavrovićem uz koju je napisao: 'Veliki šampion pomiče granice'. Osim toga obznanio je kako danas u njegovoj obitelji vlada slavljeničke atmosfera. Njegova kćer slavi rođendan. 'Duša moje duše danas slavi 19.i rodendan. Sretno Ančice', poručio je ponosni tata.

  • +3
Andrija Jarak Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX