KAO UVIJEK MODNO USKLAĐENI

Dugo ih nismo vidjeli: Leonarda i Zvonimir Boban u šetnji Milanom

04.02.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Obitelj Boban se rijetko pojavljuje u javnosti, pa su proslavljeni domaći nogometaš i njegova supruga privukli su pažnju znatiželjnika na ulicama grada u kojem žive

Leonarda je za ležernu šetnju sa suprugom odjenula maslinasto zeleni kaput ispod kojeg je iskombinirala bijelu košulju sa pripijenim sivim hlačama, dok je Zvonimir Boban od glave do pete bio u crnom. Par trenutačno živi u Milanu gdje Boban radi kao sportski direktor kluba AC Milan.

Sudeći prema fotografijama, modna dizajnerica i bivši model i dalje izgleda senzacionalno, a ljetos je to pokazala u modnom editorijalu koji je snimila za Yachts Croatia. Nije zagovornica estetske kirurgije, a kako kaže, svoju mladolikost održava tjelovježbom, meditacijom i jogom. Velike zasluge za dobar izgled ima i zdrava prehrana.

Leonarda i Zvone Boban u šetnji Milanom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baš kako to sudbina uvijek okrene po svome, legendarni kapetan iz 1998. godine svoju je voljenu upoznao posve slučajno prije 30 godina u butiku s odijelima u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Leonarda je tada bila 19-godišnja manekenka koja je radila kao prodavačica. Nakon prvog susreta Zvone je znao da je ona prava žena za njega, ali mu je trebalo vremena da skupi hrabrosti i pozove je na spoj. Tadašnji Dinamov igrač nekoliko dana je dolazio u trgovinu pod izgovorom da zamijeni sako, te danima poslije da ga skrati.

'Glumila sam onu neosvojivu djevojku iz knjige ‘The Rules’. Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak', prepričala je svojedobno. Godine 1991. godine su se preselili u Italiju, gdje je nogometaš potpisao ugovor za talijanski Milan. Ondje su se vjenčali, a 1993. godine raskošno su vjenčanje ponovili u Zagrebu. Sada ponovo sa svojom djecom žive u Milanu gdje je Zvone svom klubu AC Milan pokušava pomoći da se vrati na stare staze slave.