LJUBAV CVATE

Dugo ih nismo vidjeli: Joško Lokas uživao na romantičnom vikendu sa svojom dragom

11.03.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih HTV-ovih voditelja, čiji nas kvizovi već godinama uvečer opuštaju i zabavljaju te njegova atraktivna djevojka, nekadašnja Miss turizma, proveli su vikend u sunčanoj Dalmaciji. Jelena Katarina Kapa idilične trenutke s Joškom Lokasom pokazala je pratiteljima na društvenoj mreži, na kojoj u posljednje vrijeme više nije toliko aktivna kao prije

Iza Joška Lokasa su dva braka, troje djece, a sretne dane sada provodi s 20-ak godina mlađom djevojkom. Proteklog vikenda su guštali u morskom ozračju. Među ostalim su posjetili svetište Majke Božje kod Slatina na otoku Čiovu, na kojem je nastala fotografija što ju je Jelena Katarina Kapa objavila na Instagramu.

View this post on Instagram

#☀️ #whataday 😍 What a #love #❤️

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jelenakatarinakapa) on

'Oboje smo vrlo zauzeti i nažalost ne provodimo onoliko vremena zajedno koliko bismo htjeli, ali zato cijenimo ono vrijeme koje imamo samo nama na raspolaganju. Volimo sadašnjost i sve smo podredili onome što je danas i što nas trenutno okružuje. Prošlost nas ne opterećuje, a budućnost ćemo otkriti svake sljedeće minute zajedničkog života', ranije je izjavio Joško Lokas.

Kada su se Joško i Jelena Katarina Kapa upoznali, ona je bila manekenka i medicinska sestra, a u međuvremenu je na VERN-u diplomirala odnose s javnošću i medije. Da u vezi uživaju i nakon tri godine, povremeno dokazuje u svojim objavama i izjavama ljubavi prema svom partneru.

  • +5
Jelena Katarina Kapa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram