ROMANTIČNI GLUMAC

Dugo ga nismo vidjeli: Richard Gere i 34 godine mlađa supruga prepustili se osjećajima na crvenom tepihu

15.08.2022 u 11:32

Bionic
Reading

Iako se danas rijetko pojavljuje na svečanim događanjima, slavni Richard Gere nije želio propustiti dobrotvorno događanje Starlite Porcelanosa u španjolskoj Marbelli na kojemu se pojavio u društvu 34 godine mlađe supruge Alejandre Silve

Ovogodišnjoj gala večeri organizacije Starlite Porcelanosa predsjedali su španjolski glumci Sandra Garcia Sanjuan i Antonio Banderas, a koji se na spomenutom događanju pojavio u društvu 22- godine mlađe djevojke Nicole Kimpel.

Banderasov podjednako slavni kolega Richard Gere na gala večeri pojavio se u klasičnom crnom smokingu, a njegova supruga plijenila je pozornost u dugoj, žutoj haljini s bijelim cvjetnim detaljem. Raskošne zlatne naušnice i podjednako upečatljiva torbica ombre efekta poslužili su joj u kompletiranju svečanog izdanja, a na crvenom tepihu španjolska novinarka i holivudska zvijezda nisu se libili izmjenjivati nježnosti pred vojskom fotoreportera.

  • +4
Richard Gere i Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: lorenzocarnero/cordonpress / Cordon Press / Profimedia

Nakon dva propala braka, onog sa supermodelom Cindy Crawford i glumicom Carey Lowell, Richard Gere odlučio je i 'treći puta stati na ludi kamen'. Četverogodišnju vezu sa španjolskom novinarkom, Gere je početkom travnja 2018. godine ovjekovječio brakom, a danas su roditelji dvoje djece.

Richarda Gerea i Alejandru Silva navodno je spojila i ljubav i strast prema putovanjima i humanitarnom radu. 'Napokon živim mirnim i sretnim životom, o čemu sam oduvijek maštao', rekao je Gere, dok je Alejandra svojedobno izjavila: 'Bila sam izgubljena duša, bez svjetla na kraju svog tunela, tek je njegov ulazak u moj život dao smisao mom životu.'