BIG BROTHER

Dubravka se okomila na novu stanarku: 'Ona nema tri daske u glavi'

19.02.2018 u 15:43

Bionic
Reading

I dok posljednjih tjedan dana tajna obitelj u Big Brother kući pokušava uvjeriti ostatak stanara da su zaista prava obitelj, cijelu im je priču umalo upropastila nova stanarka Ljiljana, koja je nespretnom izjavom dala do znanja da ta priča ne drži vodu

Da tajnoj obitelji (Dubravki, Marijani, Nikoli i Matiji) nije lako smišljati laži kojima će uvjeriti ostale stanare da su doista obitelj, najbolje svjedoči Ljiljanina nesmotrena izjava.

Naime, nova stanarka je pred ostalima izjavila da je ona trebala biti na Dubravkinom mjestu čime je dala do znanja da s 'BB obitelji' nešto nije u redu.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Marijanu, 'lažnom' tati, sve je to prenijela Anči kako bi upozorila njega i Dubravku da bi ostali stanari mogli shvatiti kako nisu pravi supružnici. Marijan je naravno to sve odmah prenio Dudi, ali očito ima problema s imenima pa je svojoj 'supruzi' rekao da je to sve napravila Lidija, a ne Ljiljana. Dudi se nimalo nije svidjelo to što je čula pa je brže-bolje pohitala Big Brotheru u ispovjedaonicu da mu se pojada.

'Odmah sam je skužila. Ona je tupa, nema tri daske u glavi. Lijepo sam ti rekla da za dobru laž treba imati dobar mozak', kazala je Dubravka Big Brotheru misleći i dalje da je crvenokosa Lidija to izlanula. 'Ova plava je dovoljno inteligentna, ova starija. Liljana neće ništa reći. Ali Lidija je katastrofa', komentirala je dalje Duda, a potom se poprilično iznenadila kada je saznala da je cijelu priču zakuhala Ljiljana, a ne Lidija.

 

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija