VEČER PREPUNA IZNENAĐENJA

Gledatelji odlučili: Juraj i Daniel zauvijek odlaze iz Big Brother kuće

18.02.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Big Brother kuću zauvijek je napustilo dvoje stanara. Odlukom gledatelja, kuću je prvi napustio Juraj, a uskoro za njim i Daniel

Kako vrijeme odmiče, odnosi među stanarima u Big Brother kući sve su zamršeniji. Svađe su proteklog tjedna bile učestale, a najglasniji su bili Matija i Nikola, koji su na kraju ipak odlučili priznati stanarima da nisu prava braća. Osim što se tajna obitelj raspala, u 'blic izbacivanju' kuću je napustila Bojana Lončarević, a Ana Kovačec, Ljiljana Lipovac i Lidija Marić nove su stanarke koje su ušetale u Big Brother.

U večerašnjoj emisiji nominirani su svi stanari, osim novih stanarki Ane Kovačec, Ljiljana Lipovac i Lidija Marić te tajne obitelji.

Antonija Blaće već je na samom početku nove emisije otkrila da će kuću zauvijek napustiti dvoje stanara. 

Odlukom gledatelja prvi je otišao arhitekt Juraj Golubiček, koji je morao pokupiti svoje stvari, oprostiti se od sustanara i napustiti kuću te se potom pridružio Antoniji Blaće u studiju.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Juraj je za vrijeme Anine vladavine, odlukom tajne obitelji, dobio dodatan bod prilikom nominacija koji je mogao dodijeliti nekom od stanara. No budući da je napustio kuću,  bodovanje će morati predati nekome drugome, a Juraj je bez puno razmišljanja odabrao Tomislava.

'Odabrao sam Tomislava jer je vječno nominiran pa da bar ima nekakvu utjehu', objasnio je Juraj i napustio studio.

Gledatelji su odlučili da drugi stanar koji napušta Big Brother kuću bude Daniel Tomić zvani Zebo.  Nakon dolaska u studio otkrio je svoje prve dojmove. 'Htio sam izaći danas, dvoumio sam se oko ostanka. Cilj mi je bio izdržati dva-tri tjedna', priznao je, naglasivši kako bi, da je ostao, nominirao Nikolu i Anezi.

Nakon izlaska Juraja i Zebe, na redu su bile nominacije.  Prva je na redu bila je Anezi koja je dva boda dodijelila Luciji, a jedan bod Matiji.

Bojan je nominirao Nikolu i Luku. Nikoli je dodijelio dva boda jer mu nije zabavan, a donedavnom prijatelju Luki jedan bod jer je sabotirao zadatak i kršio pravila kuće.

Ana je dva boda dodijelila Matiji jer s njim nije ostvarila nikakvu komunikaciju. Jedan bod dodijelila je Anezi jer je čula od ostalih stanara da ju je u nekoliko navrata osuđivala.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Nova stanarka Anči dva je boda dodijelila Nixari, a jedan bod Bojanu jer s njim najmanje komunicira.

Luka je dva boda dodijelio Nikoli, a jedan bod Bojanu jer se ovoga tjedna nije pretjerano trudio.

Orky je dva boda dodijelio Nikoli jer ima glupe fore, a bod je dodijelio Matiji jer nisu previše komunicirali, a ne može nominirati nekoga tko mu je draži.

Lucija je vrlo izravno nominirala Anezi, dodijelivši joj dva boda jer ju nervira, a bod je dodijelila Bojanu jer smatra da je neiskren.

Antonio je dva boda dao Matiji jer s njim nije komunicirao te zato što ima glupe fore.

Dubravka je dva boda dodijelila Orkyju jer je ne doživljava niti komuniciraju, a jedan bod Luki jer je željela vidjet njegov striptiz.

Marijan je nominirao Luku zbog sabotaže i dodijelio mu jedan bod. Na čuđenje mnogih, svom 'bivšem' sinu Nikoli dao je dva boda jer je odustao od zadatka, gleda sebe i ne igra za ekipu.

Ljiljana je dva boda dodijelila Nikoli jer 'mora malo više rasti u životu'. Jedan bod dala je Orkyju jer su najmanje pričali.

Lidija je jedan bod dala Matiji, a dva boda Bojanu jer nisu imali nikakav kontakt.Nominirani za izlazak idućeg tjedna su - Nikola, Matija, Bojan, Orky, Luka, Anezi, Lucija.

Ljiljana i Lidija nove su šefice BB kuće, a večeras su odabrale i svoje timove za novi tjedni zadatak - obaranje rekorda.

Ljiljanin plavi tim čine - Ljiljana – Bojan, Anezi, Max i Dubravka, Matija, Luka i Antonio. Lidijin crveni tim čine - Lucija, Ana, Orky, Anči, Tomislav i Nikola.

Za kraj večeri, Antonija je obznanila kako će stanari po prvi put sami moći odabrati novog stanara BB kuće.