NERAZDVOJNI SU

Druženje u parovima: Adele s novim dečkom u društvu košarkaša Jamesa LeBrona i njegove supruge

30.06.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Britanska glazbenica Adele posljednjih mjeseci ne krije koliko je sretna i zaljubljena u sportskog agenta Richa Paula. Par se u slobodno vrijeme najradije druži s košarkašem Jamesom LeBronom i njegovom suprugom Savannah

Na glamuroznom vjenčanju NBA igrača Kevina Lovea u New Yorku pojavila se sva sportska elita, među kojima i poznati agent Rich Paul, novi dečko glazbenice Adele.

Glazbeno- sportski par uživao je u ovom ljubavnom događaju, a na društvenim mrežama osvanule su i njihove fotografije. Pjevačica je zablistala u crnoj toaleti s potpisom Alexandera McQueena i bila vrlo otmjeno uređena, dok se njezin partner opredijelio za klasiku i uskočio u smoking.

Na fotografijama dostupnim na društvenim mrežama vidljivo je da su se Adele i Paul družili s košarkaškom legendom Jamesom LeBronom i njegovom dugogodišnjom suprugom Savannah, koji su za ovu prigodu također odabrali crne stajlinge.

Adel i sportski agent Rich u vezi su od rujna prošle godine, a to je ujedno njezina prva veza nakon razvoda od supruga Simona Koneckog, s kojim ima 9-godišnjeg sina Angela.

  • +2
Adele i Rich Paul Izvor: Profimedia / Autor: Allen J Schaben/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia