VOLE SE

Unatoč svim glasinama, Adele je i dalje sretna i zaljubljena: Vikend je provela s dečkom u romantičnoj dolini Napa

11.05.2022 u 16:18

Bionic
Reading

U rujnu prošle godine britanska glazbena diva Adele potvrdila je brojna šuškanja te otkrila da je sretna i zaljubljena. Nakon razvoda srce joj je osvojio šest godina stariji sportski agent Rich Paul. Za njihovu vezu ubrzo su u medijima počeli pisati da je na klimavim nogama, a sada je par opovrgnuo takva nagađanja

Možda je za njezin rođendan prošli vikend sportski agent Rich Paul partijao s najuspješnijim klijentom, NBA igračem Jamesom LeBronom, ali 40-godišnjak se itekako odužio svojoj djevojci Adele.

Baš to njegovo partijanje mnoge je potaknuo na razmišljanje da su slavna pjevačica i sportski agent prekinuli višemjesečnu romansu, ali sada je magazin People doznao gdje su uživali u romantičnom odmoru.

Par se zaputio u dolinu Napa te su uživali u vinogradima, degustaciji vina, dugim romantičnim šetnjama te intimi koja im mnogo znači. Jedan od slučajnih prolaznika dojavio je američkom magazinu da su Adele i Rich zajedno na večeri u elitnom restoranu Farmstead na farmi Long Meadow u dolini Napa.

  • +2
Adele i Rich Paul Izvor: Profimedia / Autor: Allen J Schaben/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Adele je i dalje s Richom. Oboje su jako zaposleni. Ona je okupirana opremanjem novog doma, a Rich ima mnogo obveza oko svojih sportskih klijenata. Stoga se viđaju kada im to dopuste obveze’, rekao je dobro upućen izvor za People.

Posljednji put 34-godišnja glazbenica i njezin šest godina stariji odabranik viđeni su u javnosti u veljači na NBA utakmici u Clevelandu. Zajedno su od rujna prošle godine, a to je ujedno njezina prva veza nakon razvoda od supruga Simona Koneckog, s kojim ima 9-godišnjeg sina Angela.

Nakon razvoda Adele se iz Londona preselila u Kaliforniju. Novog dečka upoznala je plesnom podiju i to nekoliko godina ranije, a na pitanje što ju je privuklo na njemu, Adele je rekla: 'On je urnebesan. Nevjerojatno je duhovit, baš urnebesan... I jako pametan. Jako, jako pametan. Doista je nevjerojatno gledati ga kako radi ono što radi.'