ŠTO JE S KOSOM?

Društvene mreže gore zbog navodnog fotošopa: Jesu li se princ Harry i Meghan Markle malo zaigrali?

24.12.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo da, nakon što je objavljena božićna čestitka vojvode i vojvotkinje od Sussexa, na kojoj su javnosti napokon pokazali svoju djecu, krene se ista pomno pregledavati, a oštrom oku javnosti nisu promakli ni neki detalji zbog kojih su zaključili da je prste u svemu itekako imao fotošop

Ono što je javnost s nestrpljenjem iščekivala već mjesecima, sada su napokon i dočekali. Jučer su Meghan Markle i princ Harry napokon objavili obiteljsku božićnu čestitku, na kojoj su napokon pokazali i lice malenog Archieja, a prvi put javnost je imala priliku vidjeti i njihovu kćerkicu Lilibet Dianu, rođenu u lipnju ove godine.

Bilo je i za očekivati da će fotografija izazvati golemu pozornost javnosti, no nije trebalo dugo da neki drugi detalji postanu centar njihovog interesa.

Naime, na društvenim se mrežama ubrzo krenulo raspravljati o fotošopu kojim su se, čini se, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa malo zaigrali. Prvi detalj koji je svima zapeo za oko kosa je malenog Archieja, koja je sada iste boje kao i njegovog oca.

Boja je zapravo u potpunosti iste nijanse kao Harryjeva, što je pomalo nevjerojatno, a u prilog toj boji ne ide ni fotografija koju je nedavno Meghan Markle podijelila gostujući kod Ellen DeGeneres, na kojoj Archijeva kosa više naginje smeđim nego crvenkastim tonovima.

'Ovo je teški fotošop, mali je donedavno imao smeđu kosu', 'Fotošopirali su dijete, je li moguće?', 'Fotošopirali su kosu, promijenili boju i dodali kosu i malenom i njegovom ćelavom ocu', samo su neki od komentara na Twitteru, nakon čega su se korisnici prebacili i na Lilibet i Meghan.

Prvo što su primjetili je da vojvotkinja od Sussexa ima nevjerojatno dugi palac, koji je očito kod nekog dijela obrade fotografije izdužen, a i neobična je boja na usnama male Lilibet.

  • +17
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: JOEL CARRETT