HVALOSPJEVI

Jedina koja im 'drži leđa': Sarah Ferguson progovorila o Harryjevoj sreći koju mu je donio brak s Meghan Markle, a otkrila je i što bi Diana na sve rekla

16.12.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Yorka, bivša supruga princa Andrewa i majka princeza Eugenie i Beatrice, Sarah Ferguson, gostovala je na talijanskoj televiziji, gdje se raspričala o članovima kraljevske obitelji

Gostujući u showu 'Porta a Porta', vojvotkinja od Yorka nije mogla a da se ne dotakne princeze Diane i njihovog prijateljstva, otkrivši pred milijunskim auditorijem svoje mišljenje oko toga što bi ona, da je još živa, mislila o svom sinu, princu Harryju.

Naime, Sarah Ferguson smatra kako je za sreću princa Harryja zaslužna upravo njegova supruga Meghan Markle. 'Najvažnija stvar, a znam da bi Diana, da je još živa, isto to rekla i mislila, je da su njih dvoje sretni. Kao i da ga ona jako usrećuje. Uživam kad vidim onog malog dječaka koji je plakao na sprovodu svoje majke danas tako sretan', rekla je 62-godišnja Sarah Ferguson, prisjećajući se time trenutka kada je princ Harry hodao u pogrebnoj povorci iza lijesa svoje majke 1997. godine.

Diana i Sarah poznavale su se iz tinejdžerskih dana, a upravo je pokojna princeza upoznala vojvotkinju sa njezinim, odavno već bivšim suprugom, princom Andrewom, mlađim bratom princa Charlesa.

'Bile smo najbolje prijateljice od trenutka kada je ona imala 14, a ja 15', dodala je Sarah Ferguson, dodavši kako bi princeza Diana bila itekako ponosna na svoje sinove u kakve su muškarce izrasli, kao i da bi joj se svidjele njihove odabranice.

  • +5
Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Bila bi jako ponosna na svoje sinove i njihove supruge i ona bi, baš poput mene, bila opsjednuta svojim unucima, jer to je ono što je voljela.'

Kako je rekla Sarah Ferguson, princeza Diana obožavala je i njezine kćeri, princeze Eugenie i Beatrice.

život u americi

[FOTO] A gdje je Meghan? Prvo pojavljivanje princa Harryja u javnosti nakon rođenja kćeri Lilibet

Pogledaj galeriju

'Da sada sjedi pored mene, znam da bi rekla: 'Tako sam ponosna na svoje dečke i njihove divne supruge koje su odabrali', zaključila je vojvotkinja od Yorka.